Allday (süvari)
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yusuf Alemdar'dan ilçe belediyelerine imar çağrısı

10-06-2024 16:02:52 - SAKARYA
Yusuf Alemdar'dan ilçe belediyelerine imar çağrısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, imar tadilatı, imar teklifleri, imar düzenlemelerine ilişkin;

Özgür Adımlar
"Her ay mecliste bir imar maddesinin görüşmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımız bu konuda dikkat etmelerini rica ediyorum" dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yusuf Alemdar Başkanlığı'na gerçekleştirildi.
 
İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı meclis toplantısında 30 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
 
Büyükşehir belediyesine otobüs alımı için İller Bankası'ndan 100 milyon liralık kredi alımı için Başkan Alemdar'a yetki verildi.
 
Başkan Alemdar, tasarruf tedbirleri kapsamında yerli üretim otobüslerin alınacağını söyledi.
 
Gündem maddelerinin görüşülmesi sonrası konuşan Başkan Yusuf Alemdar, ilçe belediye başkanlarından imar tadilatı, imar teklifleri ve imar düzenlemelerine  dikkat etmelerini istedi.
 
'Her ay mecliste bir imar maddesinin görüşmenin doğru olmadığını düşünüyorum' diyen Alemdar; "
Bütün belediye başkan arkadaşlarımızın özellikle dikkat etmesini istiyorum.  Her ay imar tadilatı, imar teklifleri, imar düzenlemesi… Bizim işimizin bu olmadığını düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımız bu konuda dikkat etmelerini rica ediyorum. Çünkü yanlış algılara, hesaplara ve dedikodulara sebebiyet veriyoruz. Bu imarlar yapılmış ve bu imarlar zamanında yapılırken, mecliste kabul edilmiş. Her ay mecliste bir imar maddesinin görüşmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bununla ilgili belediye başkanlarımız da uygun bir zamanda toplantı yapıp, şehrin imar bütünlüğünü, ilçeler arasındaki uyumu sağlamak için bir çalışma gerekirse yapalım. Ama bu şekilde bundan sonraki süreçte imar tadilatlarını mümkün mertebe azaltalım. Ama elzemdir, olması gerekir diye bir talep gelirse de bunları gündem dışı değil, yani bundan sonra gündem öncesinde belirleyip gündemi bütün arkadaşlarımıza gönderelim. Kamuoyunda, sokakta başka düşüncelerin başka hikayelere de muhatap olmamış oluruz. Herm siz ilçelerde hem de bizde büyükşehirde dedikodulara sebebiyet vermemiş oluruz" dedi. 
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Yusuf Alemdar 2 ay önce2024-06-11 11:44:58

Aslan bunu sevmedi

0
-0
Ovalı 2 ay önce2024-06-11 08:34:13

Akyazı belediyesi tarim alanlarını imara açmakla ne yapmak istiyor tarim alanlarını gayesi dışında kullanılamaz toprak koruma kanuna göre yaptığınız suç köylü sizi takip ediyor edilecek tarim alanı bırakmadınız odamız tehlikeli fay hattı üzerinde milleti öldürmeyi mi planlıyorsunuz amacınız ne

2
-0
osman uzungüngör 2 ay önce2024-06-11 01:09:49

sn başkanım şu imar meselesi kanayan yara vatandaş bir an önce bunun halledilmesini bekliyor,

0
-0
Misafir 54 2 ay önce2024-06-10 20:11:25

Başkan bu imar barışın da bize attığınız kazık ne olacak enayi gibi proje parası ödedik bu kanun bina neyse ona çıktı ama vatandaş kat üstüne kat çıktı biri koltuğun dan kalkıp bakma zahmetini gösterir mi yoksa biz beddua etmeye devam mı edelim Allah rızası için bir şeyi de doğru yapın Allah korusun bir deprem olsa yerle bir olacak ve bunun vebalini ödeyemez siniz

0
-0
Akyazili 2 ay önce2024-06-10 18:17:52

Akyazida tarlalar perselleniyo imara aciyolar ekin ekilecek yer yakinda kalmayacak bu duruma artikjn dur denilsin istambul gibi beten yiginin icinde kalacaz ayamizj basacak toprak kalmayacak

1
-0
Serdar 2 ay önce2024-06-10 16:51:56

Birileri istemez ama

0
-0
Üsküdar li 2 ay önce2024-06-10 16:47:08

Atı alan Üsküdarı geçti başkanım ama genede ince fikrinizden dolayı size teşekkür ederim

1
-0
3 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Zada Home