Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Yüce ve Teverden 23 Nisan mesajı

23-04-2020 12:29:25 - SAKARYA
Yüce ve Teverden 23 Nisan mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özgür Adımlar
Bu yıl 23 Nisan coşkusunun koronavirüs salgını için alınan tedbirler kapsamında evlerde yaşanacağına değinen Yüce, Gazi Meclis'in 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
 
Yüce, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısıyla 23 Nisan akşamı saat 21.00'de tüm Türkiye'de olduğu gibi Sakarya'da da İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunacağını aktararak, şunları kaydetti:"Büyükşehir Belediyemiz Bando Takımı da 21.00'de belediyemizin önünde İstiklal Marşımızı çalacak, ayrıca gün içerisinde özel hazırlanan araçla şehrimizin belli noktalarında mini dinletiler çocuklarımızın beğenisine sunulacak. Çocuklarımızı 23 Nisan'da sürpriz hediyeler de bekliyor olacak."
 
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Tever, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığını ve ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu vurguladığı mesajında, "TBMM, bağımsızlık ve egemenliğimizin, 23 Nisan Çocuk Bayramı ise geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın teminat altına alındığının bir nişanesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM'yi açarak millet iradesini her şeyin üzerinde tutmuştu." değerlendirmesinde bulundu.
 
Çocuk bayramının 100'üncü yıl dönümünü, dünyada büyük bir hızla yayılarak insanlığı tehdit eden koronavirüs salgını dolayısıyla buruk bir şekilde kutlayacaklarını belirten Tever, "Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümünü hüzünlü bir şekilde kutlamaktayız. Bu süreç dolayısıyla 23 Nisan akşamı saat 21.00'de evlerimizin balkonlarından hep birlikte İstiklal Marşı'mızı okuyacağız. Ben buradan tüm hemşehrilerimizi bu etkinliğe katılmaya davet ediyorum."dedi.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks