10 K Grup
Ellidört Park

YİNE YIKILDIK

21-07-2020 21:20:56 - SAKARYA
YİNE YIKILDIK

Ne yazsak ne söylesek bizi TFF 1. Lig'e yükseltmeyecek ama insanın da içi içini yiyor.

Özgür Adımlar
Sakaryaspor maalesef bir kez daha Play-Off potasından eli boş döndü. Son 3 yıldır aynı hayal kırıklığını yaşıyoruz. Peki olmayan ne? Neyi eksik yapıyoruz? Anlam vermek çok zor.
 
Dünya üzerinde yaşamış olduğumuz Covid-19 salgını hepimizi derinden etkiledi. Tabiki pandemi sürecinin futbola etkileride büyük oldu. Sakaryaspor'da bu süreçten derin etkilendi. Bu yadsınamaz bir gerçek. Ama normalleşme sürecine girdiğimiz dönemde futbola ilk dönem kulüplerden biri yeşil-siyahlı ekibimiz oldu. Aylar öncesinden antrenmanlara başladı. Ligin devam edeceği yada etmeyeceği netlik kazanmamışken bile çalışmalar devam etti. Lig tescil edildinde dahi Play-Off olup olmayacağı belli değilken bile çalıştı. Bu kadar emek varken dün akşam ki maçı izlediğim de bu takım acaba ne çalıştı diye merak etmedim değil. İzlediğim futbol beni hayal kırıklığına uğrattı. Pozisyon üretemeyen, kaleye gidemeyen bir Sakaryaspor vardı. Top sadece bir kanattan diğer kanada yön değiştiriyordu. Ankara Demir'e baktığımızda belki de 3 gün önce kulübe kilit vuracakken , belki de doğru dürüst antrenman bile yapmadan bizi yenip tur atladı. Bunu böyle düşününce daha fazla kahroluyor insan. Koskoca bir şehrin umutları daha fazla köreliyor. Çünkü dün akşamki maça baktığımız da bırakın futbolu ne bir mücadele ne de bir ruh vardı. Taraftarın eksikliği de çok büyüktü ama ne olursa olsun o kutsal forma Sakaryaspor formasıydı. Zannediyorum Şaban hoca bile bunu anlatamamış. Futbol anlayışı da yine öyledi. Defans ! Defans ! Defans ! Final niteliğindeki bir maç da hiç bir risk almaz bir hoca ? Gol bulmamız şartken nerde o hücum anlayışı ? Koskoca bir "Yok!"
 
Aslında takıma da çok suç bulmamak lazım. Sezon başından beri yapılan o kadar çok yanlış varki. Yönetim değişikliği, hoca değişikliği, yanlış transferler derken etkilendiğimiz çok şey var. 
 
Korkum şu ki yine aynı senaryoları yaşayacak mıyız? Sil baştan takım mı kurulacak? Alt yapı projesi destek görecek mi? Yönetim devam mı edecek bırakıp gidecek mi? Kafamda bir çok soru işareti var. 
 
Umarım Sakaryaspor için en hayırlısı olur. Bu sene bir dönüm noktası olur...
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
cem yilmaz 4 yıl önce2020-07-22 15:53:30

disiplin yok,disiplin olmayinca mahalle takimi ,toplama takim gibi oynadilar.hakeme sukretsinler kirmizi kart vermedi.biraz sakaryaspor gibi oynasalar eyvallah sanki meyhaneden toplamislar sarhoslari yav ne yazsak bos bunlardan bir cacik olmaz vesselam saygilarimla AKYAZIMA.

1
-0
Kenan 4 yıl önce2020-07-22 12:46:41

Yine play-off maçında kaybettik, ama yılmak yok. En kötü gün bu günse, bugünde Sakaryaspor'luyuz.

1
-0
Akyazılı 4 yıl önce2020-07-22 12:36:11

Tamam tacettin bey acıkladı durumu tamam anladık ok by madem bu kadar bilgisi var gecsin takımın başına

1
-0
eleman 4 yıl önce2020-07-21 23:26:40

hatay nasıl süper lig e çıkıyor, akhisar nasıl uefada oynuyor sakarya nasıl 2lig de. yarından tezi yok tüm yönetim kurulu istifa etmeli, futbolcular gönderilmeli. eski adamlarla yeni sonuç alınmaz. o büyük şirketlerden birer kişi yönetici olarak alınsın takıma, düzgün organizasyon yapılsın.

5
-1
eleman 4 yıl önce2020-07-21 23:23:07

futboldan çok anlamam. ama koskoca stad var seyirci var, sakaryada hiç yoksa 20 ye yakın büyük fabrika var. bir toyoto sakaryaspor a göğüs sponsoru olamıyor mu? yıllardır bu memleketin alın teri var o fabrikada. şenpiliç, tirsan, yazaki nerede. bu memleketin futbolcu altyapısı da var

4
-0
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)