Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Vicdanlı hırsızlar

31-05-2020 19:08:17 - SAKARYA
Vicdanlı hırsızlar

Hendek Akpınar Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayı ardından bileklik ve cüzdanı çalan hırsızlar vicdan yaparak çaldıkları eşyaları geri getirdi

Özgür Adımlar

NE OLMUŞTU?

29 Mayıs Cuma günü meydana gelen olayda; Akpınar Mahallesinde İmamlık yapan Ali İkiz’in evde olmadığı sırada eve gelen ve çarşaflı olduğu öğrenilen bir bayan ile bir erkek şahıs Ali İkiz’in eşi Nuray İkiz’e kendilerine bir paket getirdiklerini belirterek Nuray İkiz’in eşim evde yok oraya bırakın eşim gelince alır diye karşılık vermişti. Fakat kapıya gelen kişiler imza atmanız gerekiyor diyerek İkiz’i kapıya çağırması üzerine, imza atmak için kapıyı açan İkiz’in yüzüne henüz ne olduğu belirlenemeyen bir madde sıkarak bayıltan şahıslar eve girerek Nuray İkiz’e bilezik ve cep telefonu ile içerisinde cüzdan, kimlik ve diğer kartları olan kol çantasını alarak kayıplara karışmıştı.

CÜZDAN VE BİLEZİK GERİ GETİRDİ

Cami İmamı Ali İkiz, bugün Hendek Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek ikametinin balkonuna siyah renkli poşet bırakıldığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden Emniyet ekipleri, poşet içerisinde cüzdan ve cüzdanın içerisinde olay günü çalınan bileziğin olduğunu belirledi. Emniyet Ekiplerinin konu ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden