YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Vali duyurdu! Sakarya'da yeni yasak kararı

01-12-2020 19:39:58 - SAKARYA
Vali duyurdu! Sakarya'da yeni yasak kararı

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, insanların bir araya geldikleri etkinlik ve buluşmaların yasaklanmasına karar verildiğini açıkladı.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, evlerde mevlit, taziye, gün, yılbaşı kutlaması veya buna benzer insanların bir araya geldikleri etkinlik ve buluşmaların yasaklanmasına, pozitif vaka görülen müstakil ev, apartman, site gibi yerlere dışardan ziyaretlerin zaruri hizmetler hariç kısıtlanmasına karar verildiğini açıkladı.
 
Vali Kaldırım, insanların bir araya geldikleri etkinlik ve buluşmaların yasaklandığını ve pozitif vaka görülen müstakil ev, apartman, site gibi yerlere dışardan ziyaretlerin zaruri hizmetler hariç yasaklandığını bildirdi.
 
Vali Kaldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evlerde mevlit, taziye, gün, yılbaşı kutlaması veya buna benzer insanların bir araya geldikleri etkinlik ve buluşmaların yasaklanmasına, pozitif vaka görülen müstakil ev, apartman, site vb. yerlere dışardan ziyaretlerin zaruri hizmetler hariç kısıtlanmasına karar verilmiştir" ifadelerini kullandı.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobil takla attı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup