Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Panjur

Ülkeyi yasa boğan kazada sürücüler için yeni gelişme

29-12-2023 12:04:48 - SAKARYA
Ülkeyi yasa boğan kazada sürücüler için yeni gelişme

10 kişinin hayatını kaybettiği 61 kişinin de yaralandığı kazanın ardından gözaltına alınan sürücüler adliyeye sevk edilecek.

Lonca Doğalgaz
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya geçişinde dün sabaha karşı yaşanan zincirleme kaza Türkiye'yi üzüntüye boğmuştu.
 
3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araçlı zincirleme kazada 10 kişi hayatını kaybederken 61 kişi de yaralanmıştı.
 
Kazanın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında üç savcı görevlendirilmişti.
 
Kazanın ardından 7 sürücü hakkında gözaltı kararı verilirken 6'sı gözaltına alınmıştı. Bir sürücünün tedavisi ise hastanede devam ediyor.
 
Jandarmada ifadeleri alınan gözaltındaki sürücüler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilecek.
Yasin Emlak
Ülkeyi yasa boğan kazada sürücüler için yeni gelişme
Afrika Eli

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazili 1 yıl önce2023-12-29 13:59:14

Kamil koc firma otobusleri ucusa devam en fazla kaza yapan firmadir

0
-0
Tarafsız 1 yıl önce2023-12-29 12:39:17

Haber olsun diye mi giriyorsunuz bilmiyorum ama bir kaç kere aynı haberi yayınlayıp yeni gelişme diyorsunuz makaleyi okuyorsun bulmaca gibi flaş gelişme yeni gelişme burada ne diye düşünüyor.

2
-0
Traktörüyle Giderken Kalp Krizi Geçirdi, Hayatını Kaybetti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri