ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

tatangalardan Kocaeli maçı için çağrı

16-02-2023 15:13:07 - SAKARYA
tatangalardan Kocaeli maçı için çağrı

Özgür Adımlar

Sakaryaspor Taraftarlar Grubu Tatangalar, Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan hazırlık maçının fiziksel olarak oynanmaması çağrısında bulundu.

Yaşanan deprem felaketinin ardından depremzedelere destek olmak için yardım maçı yapmayı planlayan Sakaryaspor ve Kocaelispor, 22 Şubat Çarşamba günü saat 19.30'da bir hazırlık maçı yapacak.

Oynanacak olan müsabaka öncesi, Sakaryaspor Taraftarlar Grubu Tatangalar'dan "maç fiziksel olarak oynanmasın" çağrısı geldi.

İşte o açıklama:

"Büyük ve Katı Sakaryasporlular; Kulübümüzün açıklamış olduğu depremzedelere yardım için yapılacak Kocaelispor-Sakaryaspor karşılaşması için açıklama yapılması hasıl olmuştur. İki kulübün arasında ki rekabet herkes tarafından bilinmektedir. Bu karşılaşmada oluşabilecek en ufak bir olumsuzluk iki kulübünde imajını zedeleyebilecek güçtedir.

Tatangalar olarak bizler tüm gücümüzle depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Pankartımız Hatay/Kırıkhan Belediye binasında asılı olup, onlarca arkadaşımız bölgededir. Böyle bir ortamda bu karşılaşmanın oynanması çok sağlıklı olmayacaktır.

Buradan Hodri Meydan’a da çağrımızdır; Kırıkhan'a pankartınızla gelin komşu iki şehrin depremzede çocukları olarak buradaki yaraları sarmaya, çocukların yüzünü güldürmeye omuz omuza devam edelim. Günümüzde örnekleri olduğu gibi fiziksel olarak karşılaşmanın oynatılmamasını, hatıra bileti satarak gerekli yardımın toplanmasını talep ediyoruz. Tekrardan milletimizin başı sağ olsun. "
 

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden