YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Soylu, Koca ve Selçuk patlama bölgesinde

03-07-2020 15:13:49 - SAKARYA
Soylu, Koca ve Selçuk patlama bölgesinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Hendek'te.

Özgür Adımlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, patlamanın yaşandığı fabrikaya geldi.

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun'a ait Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikasında bugün öğle saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıkarken, 2 kişi hayatını kaybetti. 1’i ağır 74 kişi ise yaralandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olay yerine intikal etti. Üç bakan ilk olarak ailelerin beklediği alana geldi. Bakanlar yaralı yakınları ile görüştü.

Yaralı yakınları ile görüşen Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın talimatı ile Sağlık ve İçişleri Bakanlarımız az sonra gelecekler. Ben İstanbul’dan hemen intikal ettim. Önceliğimiz çalışanların sağlığı. Sağlık Bakanımız, İçişleri bakanımız ile birlikte bilgi vereceğiz” dedi.

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
İşimiz 4 yıl önce2020-07-03 16:29:26

Biz akyazı da yaşıyoruz buraya duman gelir mi acaba kapı pencere kapatmamiz gerekir mi?

0
-1
Vatandaşın biri 4 yıl önce2020-07-03 16:17:23

Yav Allah aşkına bu havai fişek kutlamalarda falan patlatılan bişey gerek varmı bunu uretmemize kapatın fabrikayı artık daha fazla kimsenin canı yanmasın yeter artık daha nekadar patlamaya devam edecek daha kaç kişinin canı yanmasi gerekiyor

0
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)