Silahlı saldırıda garson vuruldu
Serdivan'da bir tekel bayisine düzenlenen silahlı saldırıda tesadüfen olay yerinde bulunan bir garson vuruldu.
Kemalpaşa Mahallesi'nde dün gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Kimliği belirsiz bir saldırgan, bir tekel bayisini hedef alarak silahlı saldırı düzenledi.
Saldırganın iş yerine doğru açtığı ateş sonucu, şanssız bir şekilde, tekel bayisinin komşusu olan bir iş yerinde çalışan garson vurularak yaralandı.
Olayın hemen ardından saldırgan, kullandığı araçla hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri, kaçan saldırganın kimliğini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma ve arama çalışması başlattı.
Olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.



