Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

SAÜEAH karantina hastanesi oldu servisler boşaltıldı

24-03-2020 14:56:39 - SAKARYA
SAÜEAH karantina hastanesi oldu servisler boşaltıldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de karantina hastanesi ilan edildi.

Özgür Adımlar
Bu kapsamda hastanenin bir kaç servisi hizmet verecek. Diğer bölümlerinin boşaltıldığı öğrenildi. 
 
Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kademeli olarak boşaltılıyor. Zemin katta bulunan Enfeksiyon, Üroloji birimleri artık sadece koronavirüs şüphesiyle gelen hastalara tahsis edildi. İdari birimler ve yoğun bakım ünitelerinin dışında kalan birimlere de hasta alınmamaya başlandı. 
 
Yatan hastalar taburcu edildikçe, boşalan katlar koronavirüs şüphesi taşıyan yada karantina alınacak hastalar için kullanılacak. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil dışında ki birimleri karantina hastanesine dönüşecek.
 
İLKYARDIM HASTANESİ OLUYOR
 
Toyotasa İlk Yardım Hastanesi’nin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de karantina hastanesine dönüştürülmesi kararının ardından Yenikent Devlet Hastanesi de ilk yardım hastanesi olacak. Koronavirüs ile ilgili sayının daha da artacağını hesaplayan yetkililer ilçe hastanelerinin birisinin de koronavirüs vakaları için karantinaya dönüştürülmesini planlıyor. Akyazı veya Hendek Devlet Hastanelerinden birisi ay sonunda sayıda yaşanacak artışa göre karantina hastanesi yapılacak.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden