Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SAÜ de bandrol dönemi

04-12-2019 14:16:06 - SAKARYA
SAÜ de bandrol dönemi

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü'ne girişler için Araç Güvenlik Bandrolü uygulamasına başlandı.

Özgür Adımlar
Personele ilk bandol ücretsiz verilirken ikincisi için 100 TL alınacak. Öğrenci, transit geçiş, ticari, tedarikçi firma ve paydaş kurum personeli araç güvenlik bandrolü alacak.
 
SAÜ Esentepe Kampüsü'nde takip ve kontrollerin etkin şekilde yapılabilmesi amacıyla Araç Güvenlik Bandrolü uygulamasına başlandı.
 
Tüm öğrencilere, ticari araçlara, tedarikçilere, Esentepe ikametgâhı olan transit geçiş yapanlara ve üniversite yönetiminin onayladığı diğer paydaşlara yönelik bandrol uygulamasına geçildi. Daha önce verilen bandroller ise geçersiz sayıldı. 
 
Uygulama Sakarya Üniversitesi akademik, idari ve sürekli işçi personelini kapsamazken öğrenci, transit geçiş, ticari, tedarikçi firma ve paydaş kurum personeli araç güvenlik bandrolü alacak. Bandroller 100 TL karşılığında verilecek. 
 
 Personele ilk bandol ücretsiz verilirken ikincisi için 100 TL alınacak. Üçüncü ve daha fazla bandrol ise ilgili kişinin birinci derece yakınına 200 TL karşılığında verilecek. 
 
Bandrolün kaybedilmesi durumunda 100 TL ücret alınacak. 
 
Öte yandan SAÜ Esentepe Kampüsü'ne girişlerde kontrolları arttıran güvenlik görevlileri, araçların bandrollerinin olup olmadığını kontrol ediyor. Bandrolsüz araçlar içeri alınmıyor.
 
Ayrıca toplu taşıma araçlarında kimlik kontrolü yapılırken öğrenci olmayanlar kampüse alınmıyor. 
 
Öte yandan öğrenciler, bandrol ücreti uygulamasına tepkili. 
 
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sağlık Bakanı kararlı hastanelerdeki randevu sorununu çözecek
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks