Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette, yarışlarda kullandığı kaskını Başkan Toçoğlu’na imzalayarak hediye eden Kenan Sofuoğlu, iki kişiye kask hediye edeceğini ve bunlar birisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan diğerinin de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olduğunu söyledi. Başkana kaskı teslim eden Kenan Sofuoğlu, “Sakarya’da yıllardan beri yapmak istediğimiz piste en büyük desteği değerli başkanımız Zeki. Toçoğlu verdi Bununla alakalı başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Tabi dünya şampiyonu olup başkanımızın yanına gelmek ayrı bir gurur. Yarış kasklarımdan Türkiye’de iki kişiye vermeyi planlıyordum. Bunlardan birisini Sayın Başbakanımıza diğerini de Zeki Başkanımızaydı. Şimdi başkanımıza Kendisine çok kaskı teslim ettim. Çünkü Sakarya’da en büyük desteği başkanımız verdi. teşekkür ediyorum” dedi.
Taktığımız altın sembolik
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu ise, Sofuoğlu’na çiçek takdim etti ve Cumhuriyet altını hediye etti. Altını taktıktan sonra Kenan’a sarılan Başkan Toçoğlu, “Bu taktığımız altın sembolik. Biz her zaman Kenan’ın yanındayız. Verdiğimiz destek artarak devam edecek” dedi.
Başkan Zeki Toçoğlu, “Kenan hem ülkemizin hem de şehrimizin gururu. Bizim göğsümüzü kabarttı. Biz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her konuda şampiyonumuza destek olmaya devam edeceğiz. Desteklerimiz artarak devam edecek. Kendisini şampiyonluğu için tebrik ediyorum. Kask içinde çok teşekkür ediyorum. Birini değerli Başbakanımıza diğerini de bana ayırmış. Bende çok gururlandım. Bundan sonraki yarışlarda da kazasız belasız üstün başarılar diliyorum” diye konuştu
Haber Nuri Kuru