Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

22-12-2018 10:14:47 - SAKARYA
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

"Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” düzenlendi.

Hardal Burger Akyazı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluşunun 101. yılı etkinlikleri kapsamında bu yıl ilki düzenlenen “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ve Akyazı Ticaret Borsası’nın katkıları ile düzenlenen törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Vali Yardımcısı ve Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, daire müdürleri, ilçe oda başkanları, sanayici ve iş adamları, öğrenciler ile davetliler katıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezindeki ödül töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlarken, SATSO’nun tanıtım filmi de gösterildi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, yıl boyunca çalışarak emek sarf eden, Sakarya ve ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunan firmaları ödüllendirmek istediklerini belirterek, oda ve borsaların ilimizdeki çalışmalarına dair bilgiler verdi.

Sakarya’nın ülke ekonomisinin gelişmesi ve ivme kazanmasında etkin bir gücü temsil ettiğini belirten Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, en sağlam ekonomilerin üretken sermaye gruplarının yoğunlaştığı ekonomiler olduğunu belirterek, gücünü üretimden almanın önemine değindi.

Sakarya’da SATSO ile uyumlu bir şekilde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ekonomiye can veren tarım, sanayi, hizmet ve turizm sektörlerinin şehrimizde gelişimini çeşitlendirerek sürdürdüğünü, ortaya çıkan verilerin, ilimizin ülkemizdeki önemini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Ülkemizi temsilen katıldığı yurtdışındaki programlarda sanayi ve turizm dâhil her alandaki başarılarımızı daima anlattıklarını söyleyen TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Sakarya’nın gelişimine katkıda bulunan tüm kesimlere teşekkür borçlu olduklarını ifade etti.

Sakarya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, daha önce görev yaptığı şehirlerde toplumun her kesimi ile beraber sanayici ve iş adamlarına büyük destekleri olan Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayir’in Sakarya’daki görevinde de büyük hizmetlere imza atacağına inandığını belirtti.

Ziyareti boyunca kendisini yalnız bırakmayan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Sayın Ergün Atalay’a da teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Hisarcıklıoğlu, bir kentin her alanda ilerleyip, ekonomik anlamda zenginleşmesinin yöneticilerin birlik ve beraberliğinden geçtiğini, Sakarya’da bunun güzel örneklerini gördüğünü belirterek, Allahu Teâlâ’nın Sakarya’ya her türlü güzelliği ve nimeti bahşettiğini gördüklerini söyledi.

Yaşanılan yerleri, coğrafyaları kıymetli kılan, zenginleştiren hususların öneminin bilinmesi gerektiğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, "İller, şehirler tarihlerinden güç alırlar, yer altı değerlerinden güç alırlar, doğal güzelliklerinden güç alırlar, ekonomilerinden güç alırlar, hepsinden önemlisi iyi yetişmiş girişimci insanlarından güç alırlar.

Bizler görev yaptığımız yerlerde tüm bunları kendimizden bir parça olarak bildik. Merkezi idarenin temsilcileri olarak, ticaret erbabını, sanayicileri, tarım ve hayvancılığa emek verenleri, kente güç katan çok değerli birimler ve kurumlar olarak gördük. Elbette ki bu değerin ifade edilmesi lazım, bu değerin takdir edilmesi lazım, Bu güzellikler takdir edilip ödülle değerlendirilirse devamı daha anlamlı bir şekilde gelecek demektir.

Bizler zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu zor coğrafya, Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Dumlupınar’dan 15 Temmuz’a kadar büyük fedakârlıklarla bize aktarılmış olan bir coğrafyadır. Herkesin üzerinde hesaplarının ve gözünün olduğu bu coğrafyada güçlü olmayanlara hayat hakkı tanınmıyor. Bizler daima güçlü olacağız, yalnızca askeri yönden değil, eğitilmiş insan gücünde de, girişimcilikte de güçlü olacağız ki, bu coğrafyada bize hayat hakkı tanınmış olsun. Biz istiklalimizin, istikbalimizin bir parçası olarak ekonomik gücümüzü, girişimciliğimizi görüyoruz ve öyle de değerlendiriyoruz.

Düzenlenen bu programda güzel bir işbirliği örneğini görüyoruz. Sakarya’mızın 4 değişik odasının, borsasının bir araya gelerek böyle önemli, anlamlı ve kıvanç verici bir organizasyon düzenlemesi bizleri de onurlandırıyor. Aynı zamanda işverenlerimizin temsilcileri ile işçilerimizin temsilcileri bu salonda bir arada, dostça, kol kola yine bir birlik ve beraberliğin en güzel örneğini veriyorlar.

Ülkemizin ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlikte bu fotoğraf önemli bir yer tutuyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik güzel Sakarya’mızdan ülkemizin tamamına yansıyacak şekilde devam edip gider. Bu güzel ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızı ve ekibini, diğer illerden gelen bütün oda ve borsa temsilcileri ile birlikte ödüle layık görülen herkesi, her kurum ile kuruluşu tebrik ediyorum"dedi.

SATSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin temsili açılışının da yapıldığı programın sonunda, birçok dalda ödüle layık görülen kişi kurum ve kuruluşlara ödülleri Vali Ahmet Hamdi Nayir, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve protokol mensupları tarafından verildi.

Sakarya Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

UB Group
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
UB Group
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
SAKARYANIN YILDIZLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Karadenizde şiddetli deprem
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks