Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Sakaryadaki Kafelerin Birçoğu Faaliyetlerine Devam Ediyor

19-03-2020 10:27:08 - SAKARYA
Sakaryadaki Kafelerin Birçoğu Faaliyetlerine Devam Ediyor

Sakaryada kapatılan kafelerden bazılarının hamburgerci, çorbacı ve tatlıcı ruhsatı ile faaliyetlerine devam ettiği ileri sürüldü.

Özgür Adımlar
Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatılan kafelerden bazılarının hamburgerci, çorbacı ve tatlıcı ruhsatı ile faaliyetlerine devam ettiği ileri sürüldü. Vatandaşlar, halk sağlığı için alınan tedbirlere dikkat çekerek bu işletmelerin açık olmasına tepki gösterdi. 
 
İçişleri Bakanlığı, 'koronavirüs tedbirleri' kapsamında 16 Mart Pazartesi günü 81 il valiliğine genelge gönderdi. Bu kapsamda tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonu, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici süreliğine durduruldu.
 
Kararla birlikte belirtilen alanlarda faaliyet gösteren esnaflar ve iş yerleri yasağa uyarak dükkanları açmadı. 
Gıda üzerine ruhsat alan ancak kafe olarak işletilen bazı iş yerleri, faaliyetlerini sürdürüyor. 
 
Zabıtalar hamburgerci, Çorbacı ve Tatlıcı olarak ruhsat alan ancak kafe şeklinde hizmet veren bu iş yerlerine her hangi bir işlem uygulanmaması dikkat çekti.  
 
Haber hattımıza gelen bilgilere göre “ belediyelere şikâyet edilmesine rağmen işlem yapılmadığını iddia eden okurumuz “Camilerde cemaatle namaz kılmak yasaklanırken ruhsatları hamburgerci olmasından dolayı faaliyetlerine devam eden kafelerin açık olmasını kim izah edebilir”
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden