Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakarya'daki günlük vaka sayısını açıkladı

29-07-2020 10:45:38 - SAKARYA
Sakarya'daki günlük vaka sayısını açıkladı

Sakarya Valisi Çetin Oktay kaldırım, şehirdeki günlük vaka sayısına ilişkin konuştu.

Özgür Adımlar
Kurban Bayramı’na dikkat çeken Vali kaldırım, toplu bayramlaşma ve toplu bir araya gelinmekten kaçının uyarısında bulundu.
 
Vali Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya’daki son korona verileri ile ilgili bilgi verdi. Günlük 5-10 vakanın görüldüğünü söyleyen Vali Kaldırım, Kurban Bayramı’na dikkat çekerek gösterilen hassasiyetin devam ettirilmesi gerektiğini belirtti. Sakarya’nın diğer Büyükşehirler arasında iyi bir durumda olduğunu vurgulayan Vali Kaldırım, “Sakarya’mız vaka sayıları açısından iyi durumda. Ancak sürdürdüğümüz tedbirleri bayramda da devam ettirmeliyiz. Toplu bayramlaşmalardan, toplu bir araya gelmekten kaçınmalıyız” diye konuştu.  
 
UZAKTAN BAYRAMLAŞALIM
 
Şehir genelinde her türlü tedbirleri aldıklarını belirten Vali Kaldırım, “Bayramlaşmadan kurban kesimlerine kadar şehirde her türlü önlemimizi aldık. A’dan Z’ye tüm kurumlarımızla teyakkuza geçtik. Vatandaşlarımızın da hassas davranması gerekiyor. Durumumuz iyi olsa da yine de dikkatli olmalıyız. Bayramlaşma için iletişim araçlarını kullanalım, uzaktan bayramlaşalım. Türkiye’de bulaş durumuna baktığımız zaman taziyeden, bayramlaşmadan sonra vakalar artıyor. Sakarya’ya dışarıdan gelenler ve burada yaşayan insanlar için ne kadar tedbir alsak da kişilerin hassas davranması gerekiyor” dedi.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup