Sakarya'da jandarmadan 3 ayrı uyuşturucu operasyonu
Sakarya'da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği üç ayrı operasyonda bir miktar kokain, kenevir ve kubar esrar ele geçirildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında üç ayrı operasyon gerçekleştirdi.
Sapanca ilçesinde ikamet eden M.E. (52) isimli şahsın evinde yapılan aramada; 38 kök kenevir bitkisi, 30 gram kubar esrar, iklimlendirme sistemi ve 41 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.
Pamukova ilçesinde ikamet eden M.Ö. (69) isimli şahsın bahçesinde yapılan aramada ise 11 kök kenevir bitkisi ile kurumaya bırakılmış 118 gram kenevir bitkisi bulundu.
Aynı gün, İstanbul’dan Sakarya’ya uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine R.A. (43) isimli şahsın 34 **** 127 plakalı aracı takibe alındı. Sapanca’da durdurulan araçta yapılan aramada, satışa hazır halde 60 gram kokain ve bir adet cep telefonu ele geçirildi.
Gerçekleştirilen operasyonlar sonrası adli işlemler tamamlandı. M.E. ev hapsi cezasına çarptırılırken, M.Ö. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. R.A. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Tek bir suçlu ve suç unsuru kalmayana dek mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” denildi.