Sakarya'da doğa yürüyüşlerinde son duran Doğançay parkuru

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri geçtiğimiz hafta sonu Geyve ilçesinde yer alan Doğançay Parkuru ile devam etti.

  • Unutulmaz deneyim: Doğançay

Kilometrelerce uzunluğundaki parkur boyunca yürüyüş yapan katılımcılar, sonbaharın güzelliğini doyasıya yaşarken aynı zamanda Doğançay Şelalesi’nin muhteşem güzelliğinde keyifli bir gün geçirdi.

Uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilen programa katılanlar, yürüyüş boyunca bölgede yetişen ağaçları ve orman bitki türlerini de inceleme fırsatı buldu.

Görsel güzelliği kadar yüksek oksijen oranıyla da bilinen Doğançay Parkuru, doğa tutkunlarını kendisine hayran bıraktı. Etkinlikte hafif egzersiz ve esneme hareketlerini de ihmal etmeyen yürüyüş ekibi, Büyükşehir’in uzman isimlerine ve Başkan Alemdar’a teşekkür etti.

  • Bir sonraki program

Sonbahar Doğa Yürüyüşleri 2 Kasım Pazar günü Maden Deresi ve Acarlar Longozu Parkuru ile devam edecek.