Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama

02-07-2021 17:03:09 - SAKARYA
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış törenine katıldı.

Hardal Burger Akyazı
 
Erdoğan; "İnşallah çok yakında Sakaryamıza da bin yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz. Bu şehir hastanemiz ile birlikte artık Sakaryalı kardeşim Sakarya'nın civarındaki illere gitmeyecek" dedi.
 
Sakarya’da toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, siyasi partilerin Sakarya milletvekilleri, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.
 
Erdoğan törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
İşte Erdoğan'ın açıklamaları:
 
Birileri savunma sanayisinde atılan her adımı engellemek için her türlü yalanı, iftirayı kullanmaktan çekinmiyorsa da ülkemizi bu alanda marka haline getirmeyi başardık. Onlar istese de istemese de Türkiye istiklali ve istikbalini güvence altına alacak adımları atacaktır. Bay Kemal senin gücün bunu engellemeye yetmez. Yanındakilerin gücü de buna yetmez. Bay Kemal siz illetsiniz.
 
Cumhur ittifakı tüm gücüyle yoluna devam ediyor. Hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Biz 19 yıldır bu ülkede eserlerimizle, hizmetlerimizle, yatırımlarımızla konuşuyoruz.
 
84 milyonu layık olduğu hizmetlere kavuşturmak için çalıştık, çalışıyoruz. Tek bir insan dahi yoktur ki kendisine, hayatını olumlu yönde değiştirecek hizmet getirmemiş olalım. Herkesin hayat kalitesi yükselmiştir.
 
Yatırım bedeli 2 milyar 600 milyon lirayı bulan 157 kalem eser ve hizmetin toplu açılışını yapıyoruz.
 
İnşallah çok yakında Sakaryamıza da bin yataklı bir şehir hastanesini kazandırıyoruz. Bu şehir hastanemiz ile birlikte artık Sakaryalı kardeşim Sakarya'nın civarındaki illere gitmeyecek. Aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah yakında kendi aşımızı da devreye alıyoruz. 18 yaşın üzerindeki herkese aşı yapabilecek kapasiteye ulaştık.
 
Çok sayıda eseri bugün resmen hizmete açıyoruz. Kürek Kano Tesisi başta olmak üzere merkezde ve ilçelerimizdeki çok sayıda tesisin resmi açılışını bugün yapıyoruz. Sakarya'ya bağımlılıkla mücadele, bu konuda önemli katkı yapacak AMATEM ve ÇEMATEM tesisleri kazandırdık. Sağlıkta 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizi bugün açıyoruz.
 
Elmalı ve Kaynarca Topçu Göletlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda sulama yatırımını bugün hizmete alıyoruz. Sakarya Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin çok sayıda yol meydan park millet bahçesi projesi var. Onların da açılışlarını buradan gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin en büyük alışveriş merkezlerinden olacak Cadde 54'ün açılışını da bugün yapıyoruz.
 
740 konut, 35 dükkan ile 500 kişilik öğrenci yurdunu bugün hizmete alıyoruz. Yapımı tamamlanan 488 konut ile okul, cami ve ticaret merkezini de resmen hizmete açıyoruz. Tüm bu eserlerin Sakarya'mıza hayırlı olmasını diliyorum.
 
Biz 19 yıldır bu ülkede eserlerimiz, hizmet ve yatırımlarımızla konuşuyoruz. Geçmiş ihmallerin neticesi olan eksiklerini tamamlamayı hedefledik. Kimsenin kökenine, inancına bakmadan 84 milyonun tamamını layık oldukları hizmete ulaştırmak için çalışıyoruz.
 
Biz kim için varız. Halkımız için varız. Tüm vergiler neden alınıyor. Halkımız için... Hatırlarsanız şehir hastanelerinin yatırım ve işletmesinin önüne geçmek için her yola başvurmuşlardı. Neden yapıyorlar dediler, biz de halkımız daha huzurlu hizmet alsın diye dedik. Salgın döneminde bu hastaneler can simidimiz olmuştur. Şimdi bir müjde veriyorum. İnşallah çok yakında Sakarya'mıza da 1000 yataklı şehir hastanesi kazandırıyoruz.
 
Sakarya'ya son 19 yılda 30 katrilyon, eski rakamla 30 milyar liralık yatırım yaptık. 3366 adet yeni derslik kazandırdık. Sakarya Uygulamalı bilimler Üniversitesini kurduk. 10639 kişi kapasiteli yurt binaları açtık. 44 adet spor tesisi inşa ettik. 2 milyar lirayı aşan sosyal yardım yaptık. 52 sağlık tesisis kazandırdık.
 
1000 yataklı şehir hastanesi kazandırıyoruz. İhalesi tamamlandı. Yakında yapımına başlıyoruz. 100 yataklı acil durum hastanesi inşa ediyoruz.
 
Sakarya'ya sadece hızlı treni değil, hızlı tren fabrikasını da buraya kurduk. Modern metro araçlarını üretiyor. 1995'te temeli atılan Karasu limanını tamamladık. 2 baraj, 3 gölet inşa ettik. 3 baraj ve 3 gölet daha inşa ediyoruz. Tamamladığımız tesislerle 44 bin dekar araziyi sulamaya açtık. 38 bin araziyi daha sulamaya açacağız. Çiftçilerimize 2 milyar destek sağladık. Bay Kemal haberin var mı?
 
2002'de 167 bin sigortalı vardı bugün 300 bin sigortalı var şehrimizde. Sakarya'yı daha büyük hizmetlerle buluşturacağız. Şimdi Taraklı'ya da inşallah yıl sonuna kadar doğal gazını vereceğiz. Şu an Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız burada talimatı verdik, eğer doğal gaz verilmezse Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın önüne gelebilirsiniz. Beni de çağırın.
UB Group
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
UB Group
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama
Sakarya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a coşkulu karşılama

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazılı 3 yıl önce2021-07-03 09:53:13

Camide içki içtiler görüntüleri cuma günü vereceğiz yalanına inanan ve 8 yıldır görüntü göremeyen akpliler şimdi Almanya İngiltere gibi ülkelerde aşı parayla yalanına inanıyorlar. Ama koyun deyince de kızıyorlar.

1
-0
Murat 3 yıl önce2021-07-03 00:47:36

Allah sonumuzu hayır etsin bukada bu ülke de zam olmamıştı yediniz TC ti

1
-0
Hüseyin 3 yıl önce2021-07-03 00:15:10

Ula bidahada akp oy verirsem her gün zam

1
-0
Şafak 3 yıl önce2021-07-03 00:13:40

Hırsızlık şerbetlendik akp sayesinde

1
-0
Hasan 3 yıl önce2021-07-03 00:11:12

Siz nerede yaşıyorsunuz. Millet aç bunların peşine gidiyonuz yazık Sakarya mıza sattilar herşeyi

1
-0
Gülüyorum 3 yıl önce2021-07-02 22:43:58

Hamdolsun Lebalep kalabalık yok Hınca hınç kalabalık yok Tıklım tıklım kalabalık yok Elhamdulillah yolun sonu geldi birileri içşn

1
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden