Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm - yeni Banner

Sakarya'da aşılamada son durum

31-03-2021 09:42:50 - SAKARYA
Sakarya'da aşılamada son durum

Sakarya'da risk grubundaki kişiler ile 60 yaş üzeri vatandaşlara yönelik aşılama çalışmaları sürüyor.

Lonca Doğalgaz
Şehirde birinci ve ikinci doz aşılarını olanların sayıları anlık olarak paylaşılıyor.
 
4 Ocak'ta sağlıkçıların aşılanma süreci ile başlayan aşılama süreci ülke genelinde devam ediyor.
 
Son olarak 60 yaş üzeri ve sisteme tanımlanan risk grubundaki morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastalar, down sendromu tanısı olanlar ile immuno supresif tedavi alanların da aşılanmasına geçildi.
 
Sakarya'da hastanelerin yanı sıra oluşturulan mobil ekiplerde aşılama çalışması gerçekleştiriyor.
 
Türkiye'de kaç kişinin aşılandığı günlük aşı tablosunun yer aldığı 'COVID-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu' üzerinden takip edilebiliyor.
 
Platformdaki haritada 1 ve 2. doz aşıları yapılan kişilerin sayıları ayrı ayrı gösteriliyor. 10 dakikada bir güncellenen haritada bugün saat 09.22 itibariyle 1. doz aşı olanların sayısı 115 bin 301, ikinci doz aşı olanların sayısı ise 84 bin 160'a ulaştı. Toplam aşılama ise 199 bin 761 oldu. 
Afrika Eli
Sakarya'da aşılamada son durum
Afrika Eli

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kaçakçılık operasyonu; 98 hayvan ele geçirildi
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri