Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Panjur

Sakarya'da AFAD karda mahsur kalan 182 kişiyi kurtardı

26-11-2024 16:00:06 - SAKARYA
Sakarya'da AFAD karda mahsur kalan 182 kişiyi kurtardı

Sakarya'da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 182 kişi AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Özgür Adımlar
Sakarya’da 23-25 Kasım 2024 tarihleri arasında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 182 kişi, AFAD ekiplerince başarılı çalışmalarıyla kurtarıldı.
 
112 çağrı hattına gelen ihbarlar doğrultusunda, Akyazı’da 111, Geyve’de 3, Hendek’te 24, Taraklı’da 29, Pamukova’da 9, Sapanca’da 5 ve Serdivan’da 1 kişiye ulaşan ekipler, hızlı müdahaleleriyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadan olayları sonlandırdı.
Özellikle Sultanpınar Yaylası’nda mahsur kalan 9 kişi, AFAD ekipleri tarafından güvenli bölgelere tahliye edildi.
 
Yoğun kar yağışı boyunca koordineli çalışan ekipler, 25 Kasım saat 13.00 itibariyle mahsur kalan tüm vatandaşlara ulaştı.
 
Sakarya AFAD İl Müdürlüğü, olumsuz hava koşullarına karşı halkı tedbirli olmaya davet etti.
Sakarya Beton

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
DÜŞÜNÜR 6 ay önce2024-11-26 18:20:22

BAZI KİŞİLERİN SIRF SOSYAL MEDYA VE KEYİF OLARAK ADLANDIRDIKLARI BİLİNÇSİZ VE GEREKSİZ HAREKETİNDEN SONRA BU TİP KURULUŞLARA ZAHMET VERİLİYOR. ARALARINDA GERÇEKTEN YARDIMA MUHTAÇ OLAN KİŞİLERİ AYIRIYORUM AMA BU BİLİNÇSİZ HAREKETLERDE BULUNANLARA ALLAH AKIL FİKİR VERİR BİR GÜN UMARIM. ŞUNU SONRADAN DÜŞÜNÜRLER İNŞALLAH. O SIRADA GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACI OLAN BİRİ OLUP ZARAR GÖRSE, SİZLERİN BİLİNÇSİZ DAVRANIŞINIZDAN ÖTÜRÜ EKİPLER GECİKSE NE OLACAK. PEKİ O ZOR DURUMDA OLAN SİZ OLSANIZ ?

1
-0
Traktörüyle Giderken Kalp Krizi Geçirdi, Hayatını Kaybetti
1 / 15
HSK Temizlik Hizmetleri

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri