Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 54 yerli otomobile talip

01-01-2020 13:14:16 - SAKARYA
Sakarya Büyükşehir Belediyesi 54 yerli otomobile talip

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde kullanılmak üzere 54 araca talip olduklarını açıkladı.

Özgür Adımlar
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gebze Bilişim Vadisi’nde tanıtımı gerçekleştirilen Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un seri üretime geçmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde kullanılmak üzere 54 araca talip olduklarını açıkladı.
 
54. araca da özel olarak talip olacağını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, Türkiye’nin 60 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştüren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 27 Aralık tarihinin ülke tarihinde yeni bir milat olduğunu dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Ülkemizin 60 yıllık rüyasının gerçeğe dönüşmesine şahitlik ettik. Ülkemizin ve milletimizin değeri olacak yerli otomobilin hayırlı olmasını gönülden temenni ediyorum. Yapamazlar, başaramazlar, beceremezler dediler ama ülkemiz bu söylemlere en iyi cevabı verdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha müreffeh daha güçlü Türkiye ideali ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bize bu gururu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, babayiğitlere teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinde kullanılacak 54 yerli otomobile talibiz. Rabbim ülkemize ve milletimize hayırlı eylesin” dedi.
 
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ferruh Cayir 5 yıl önce2020-01-01 20:25:12

Oh ne ala memleket, daha ortada fol yok yumurta yok olmayan hatta olacagi mechul bir sey icin sacin paralari bakalim,belediye halkin degilmi, hangi halka sordunuz bu siparisler icin.

1
-1
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks