Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

ÖZLENEN GÜNLER

06-12-2018 15:49:51 - SAKARYA
ÖZLENEN GÜNLER

Hardal Burger Akyazı
Belki sizin içinde şaşırtıcı bir giriş olacak ama bu hafta yazıma güzel olan şeyler ile başlamak istedim. İnsan şaşırıyor ama gerçekten son iki haftadır çok güzel günler geçiriyoruz. Sakaryaspor'un liderliği gerçekten bizlere ayrı bir huzur veriyor. Ne çok özlemişmişiz değil mi? Takımda ki güzel oyun taraftarla da birleşince bambaşka bir coşkuya bürünüyor. Bu da son haftalardaki mutluluk kaynağımız diyebiliriz. 
 
Biraz oyun içinde dönecek olursak yeşil-siyahlı ekibimiz güzel futbol oynamaya alışıyor diyebiliriz. Kadro istikrarı bu güzel oyunun en büyük etkenlerinden biri. Oyuncular bir birlerine alıştıkça daha anlamlı pozisyonlar üretebiliyoruz. İsmail Ertekin'in en beğendiğim özelliği de bu zaten. Kafasında belirlediği 11'i bozmamaya çalışıyor. Bu istikrar bize geldiğinden beri hiç mağlubiyet göstermedi. 10 galibiyet 1 beraberlik ile zirveye oturduk. Aynı durumu 2 sezon önce Osman Özdemir ile yaşamıştık. 11 maç yenilmemiş 9 maç üst üste kazanmıştık. Sanırım tecrübeli hocaların bu kadro istikrarı gerçekten verim veriyor. Her zaman savunduğum bu durumdan da sürekli kârlı çıkmışız. Bu da beni mutlu ediyor.
 
Biraz oyuncu özeline dönersek Berk İsmail performası her geçen gün üstüne koymaya devam ediyor. Uzaktan atmış olduğu frikik golü hepimizi büyülemiştir. Dilaver üzerine aldığı sorumlulukla takımı atağa kaldırmakta çok başarlı bir oyun sergiliyor. Zahit Fındık performansına ailecek şaşkınız.  Oğuz-Serkan ikilisi ön libero mevkiinde en verimli oyunlarını oynuyor. Defans bloğuna gelecek olursak sadece Berkay bana güven vermiyor. Bodrumspor karşısında yediğimiz golde ki hatası gözümün önünden bir türlü gitmiyor. Kalecimiz oğuz kastamonu maçındaki kritik kurtarışları ile göz doldurdu. Ama son iki maçta kalemizde gol görüyoruz. Bunu az önce de bahsettiğim gibi biraz defansa bağlamak istiyorum. Toparlayacak olursak son ylllarda en iyi performans aldığımız bir takımı seyrediyoruz. Zamanla oyunumuzu daha da geliştireceğimize inanıyorum. Ama futbol oynamayı istemeli skoru yakaladığımızda da tedbiri elden bırakmamak lazım. Bu ifade ettiğim Kastamonu maçının ilk 20 ve son 10 dakikasına eşdeğer bir cümle. Eğer biz rakibin oynamasına izin verir geriye düşersek toparlamak daha da zor olabilir. Avantajı yakalamışken de rehavete kapılırsak da maçın son dakikalarında panik yapabiliriz.  O yüzden ne istediğimizin bilincinde olup sadece futbolumuzu oynarsak liderlik tahtından bizi kimse indiremez. 
 
Biraz gözbebeğimiz stadımıza da değinmek istiyorum. Mağbedimiz, yuvamız, sevgili ile buluştuğumuz yerin bu içler acısı durumu benim gibi her taraftarı da üzüyordur. Daha yep yeni senesi dolmamış stad çöplükten pislikten geçilmiyor. Lavobalarda musluklar çalışmıyor. Bu stadın bakımı temizliği kimde? Yönetimin bir an önce bu duruma el atması lazım. Bizim gibi bir şehre bizim gibi bir camiaya bu durum hiç yakışmıyor. Temizlik, tertip en önem verdiğimiz şey olmalı. Lütfen bu durumun takipçisi olalım.
 
Saygılarımla...
 
Tacettin Furuncuoğlu
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden