Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

OSB itfaiye müfrezesi hizmete alındı

30-11-2019 12:46:48 - SAKARYA
OSB itfaiye müfrezesi hizmete alındı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nca kurulan 3. OSB İtfaiye Müfrezesi hizmete alındı.

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 3. OSB bünyesinde kurulan itfaiye müfrezesinin açılışına katıldı. Törende Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanvekili Necmettin Alper, 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, sanayici ve iş adamları ile çok sayıda davetli yer aldı. Başkan Ekrem Yüce, müfreze açılışının ardından 3. OSB toplantısına katıldı, faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.
 
Destek teşekkürü
 
3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, “Burası gerçekten önemli bir alan. Bizim tarafımızdan bir itfaiye alanının yapılması ve bir aracın temin edilmesi için bir protokol yaptık. Biz organize sanayi de arkadaşlarımızın vermiş oldukları katılım paylarını önemsiyoruz. İtfaiye müfrezesinin yapımında tasarruf her zaman bizim önceliğimiz oldu. Büyükşehir Belediyemizin de bize vermiş olduğu destekler çok önemli. Bu müfreze ile bölgedeki mahalle ve ilçelere hizmet sunulabilecek. Rabbim’den bu müfrezeye hiç ihtiyaç duymayacağımız bir süreç diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
İtfaiye 7/24 görev başında
 
Başkan Yüce, “Organize Sanayi Bölgemizin bünyesine kazandırılan yeni itfaiye teşkilatının hayırlı olmasını diliyorum. İtfaiye teşkilatları belediyelerin en mühim hizmetleri arasında yer almaktadır. Söğütlü İtfaiye Teşkilatı da can ve mal kaybını önlemek, arama kurtarma çalışmalarıyla vatandaşların yanında olmak üzere 7/24 görev başında olacaktır. Rabbim doğal afetlerden, kaza ve musibetlerden hepimizi korusun.
 
Hayırlı olsun
 
Başkan Ekrem Yüce sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “4 araç kapasiteli yeni itfaiye binamız fiziki imkânlarıyla Söğütlü ilçemize ve OSB’ye hizmet sunacaktır. Ayrıca modern itfaiye aracını hibe ederek destek olan OSB yönetimimize ve tüm firmalara teşekkür ediyorum. İnşallah itfaiye hizmetleri Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi olarak itfaiye teşkilatımızın ilçelerde teşkilatlanmasını çok önemsiyoruz. Kısa süre önce Hendek’e kazandıracağımız yeni itfaiye binasının temelini attık. İnşallah etkin müdahale ile olası olumsuzluklara karşı hazır olmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Etkin müdahale
 
Vali Ahmet Hamdi Nayir, “OSB’ler tüm şirketleri birleştiren ve tüm yapıları bir arada tutan teşkilatlardır. Yolundan içme suyuna, elektrik, doğalgaz, itfaiye ve sosyal donatı alanlarına kadar bütün alt yapıyı düşünen bir yapıya sahiptir. Buranın alt yapısı üretime katkı sağlayacak şekildedir. İnşallah kullanacağımız şeyler ağacına, çiçeğine olsun. Ama kullanmak zorunda kaldığımızda inşallah zamanında müdahale ile yapmış olduğumuz yatırımın karşılığını almış olacaklardır. Ama ihtiyaç olduğunda her zaman iletişim halinde olacağız. Belediyemizin itfaiye ekipleri büyük bir özveri ile çalışıyor. Günü geldiğinde hayatları pahasına hizmet veriyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kaynak : Sakarya Haber
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden