Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Nefes kesen tatbikat

21-06-2020 18:41:33 - SAKARYA
Nefes kesen tatbikat

İşte AFAD Sakarya Müdürlüğünde başlayan ve yıl boyunca gruplar halinde devam edecek olan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı ekiplerinin tatbikatları.

Hardal Burger Akyazı
AFAD, kardeş kurumlarından Emniyet Genel Müdürlüğü ile yürüttüğü projede, polislere arama kurtarma eğitimi veriyor. Proje ile hayat kurtarılmasında önemli olan ilk dakikalarda, olaya müdahale edilmesi mümkün olabilecek. Görev mahallerindeki olay noktasına dakikalar içinde ulaşabilen polisler, Jandarma Arama Kurtarma’nın (JAK) yaptığı gibi AFAD ekiplerine de destek olabilecek.
 
AFAD, 2020 hedefleri kapsamında 5 ildeki bin 628 polise ‘kentsel arama ve kurtarma eğitimi’ veriyor. AFAD, aynı bakanlığın çatısı altındaki kardeş kurumlarından Emniyet Genel Müdürlüğü ile önemli bir projeye imza attı. Olayların hemen sonrasında ilgili noktaya ulaşma kapasitesine sahip polislere, ‘kentsel arama kurtarma eğitimi‘ vermeye başladı. Kasım 2020’ye kadar toplam bin 628 polisin, arama kurtarma operasyonuna katılabilir hale getirilmesi hedefleniyor. Eğitimler sayesinde, polisler görevlerinin yanında arama kurtarma ile de hayat kurtarabilecek.
 
AFAD Başkanlığı koordinesinde alanında uzman AFAD arama kurtarma eğitmenleri tarafından verilen eğitimler AFAD Sakarya İl Müdürlüğünde devam ediyor. AFAD Sakarya Müdürlüğünde devam eden eğitimlere Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda çalışan polisler katılarak yıl boyunca gruplar halinde eğitim alacak. Beş ve altı modül halinde düzenlenen eğitimlerin, 2020 Kasım’ında tamamlanması planlanıyor.
Ürdüç
Nefes kesen tatbikat
Marmara Göz
Nefes kesen tatbikat
Nefes kesen tatbikat
Nefes kesen tatbikat

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden