Motosikletli Polis Timleri Sertifikalarını Aldı
Motosikletli Polis Timleri Eğitimi Sertifika töreni kalabalık katılımla gerçekleşti.
Valilik önünde gerçekleştirilen törene Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Daire Müdürleri ve çok sayıda polis memuru katıldı.
Emniyet Müdürü Osman Babadağı, halkın huzur ve güveni sağlamak, olay yerine daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmak amacıyla motosikletli polis timlerine 5 boyunca eğitim verildiğini söyledi.
Babadağı, “Eğitimi başarıyla tamamlayan 10 personele sertifikalarını vereceğiz. Sertifika alan personelimizle Adapazarı, Karasu ve Sapanca ilçelerinde 30 yunus ve 8 motosikletle daha da güçlenerek görev yapacağız” dedi.
Konuşmaların ardından motosikletli polis timlerine sertifikaları Vali Hüseyin Avni Coş tarafından verildi. Ardından Motorize Yunus Timleri ve ünlü motosikletçi Kenan Sofoğlu gösteri yaptı.




