İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

MomLaLa Okul Öncesi Eğitici İçerikler

18-04-2020 22:05:25 - SAKARYA
MomLaLa Okul Öncesi Eğitici İçerikler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi için aktivite hazırlandı

Hardal Burger Akyazı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi için oyun ve deneylerin yer aldığı  eğitici ve eğlendirici aktiviteler hazırladı. Her gün değişik şekilde hazırlanan etkinlikler, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından yayınlanıyor. 
 
Koronavirüsle mücadelede bir çok çalışmayı yürüten Sakarya Büyükşehir Belediyesi, evd ekalan çocukları unutmayıp onlar için eğitici ve eğlendirici oyunlar ve aktiviteler hazırladı. 
 
MomLaLa ismi verilen okul öncesi eğitici içeriklerin yer aldığı eğlendirici aktiviteler, uzman bir ekip tarafından hazırlandı. 
 
Her güne özel hazırlanan aktiviteler, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. 
Her güne özel oyun, deney,  yemek tarifi, günün egzersizinin yer aldığı aktivitelere sizde katılıp güzel vakit geçirebilirsiniz. 
 
Aktivite ile ilgili yapılan açıklamada, koronavirüs gündeminden ebeveynleri ve çocukları bir nebze olsun uzaklaştırmak için çeşitli etkinlikler hazırlandığı kaydedildi. Açıklamada; "Çocukların ilk öğretmenleri anne babalarıdır. Biz de okul öncesi çocuklarımızın gelişimlerini son derece önemsiyoruz.
 
Sizlere bir mesajımız var. Ülke olarak hiç alışık olmadığımız farklı bir sürecin içerisine girdik. Bazılarımız çalışmalarına evden devam ediyor, bazılarımız ise halen işe gitmek zorunda kalıyor. Bu zorlu süreçte siz ailelerin yanındayız. Momlala ekibi, uzmanlar eşliğinde okul öncesi için önemli eğitici içerikler hazırladı. Her ayrıntısı düşünülerek hazırlanan bu içerikler aile bireylerinin birlikte verimli vakit geçirmesini sağlamaktadır. Okul öncesinde çocuk gelişimi çok önemli bir yere sahip olup bu önemli evreyi bilinçli ve sağlıklı bir şekilde atlatabilmek adına siz değerli anne babalarımızın destekçisiyiz.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizin ve ailenizin destekçisi olmaya devam edeceğiz" denildi.
 
Sosyal medaydan takip edebilirsiniz..
 
İnstagram: sakaryabld
Facebook: sakaryabld
Twitter: Sakaryabld
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden