YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Koronaya yakalanan Sakaryalı çiftin yardım çığlığı

18-05-2020 11:22:02 - SAKARYA
Koronaya yakalanan Sakaryalı çiftin yardım çığlığı

Sakaryalı Cüneyt ve Fikriye Aktaş çifti ile çocuklarının tedavi süreçlerinin yeterli olmadığını söyleyen aile yakınları, Türkiye’den yardım istedi.

Özgür Adımlar
Makedonya’da yaşayan ve korona virüse yakalanan Sakaryalı Cüneyt ve Fikriye Aktaş çifti ile çocuklarının tedavi süreçlerinin yeterli olmadığını söyleyen aile yakınları, Türkiye’den yardım istedi.
Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yaşayan Sakaryalı Cüneyt ve Fikriye Aktaş çifti ile 10 ve 11 yaşlarındaki çocukları korona virüs şüphesiyle hastaneye başvurdu. Çift ve çocukları için yapılan testler pozitif çıktı. Akciğerinde rahatsızlık bulunan ve tansiyon hastası olan Cüneyt Aktaş, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye gitti ve yapılan ilaç tedavisi sonrasında evine gönderildi.
 
Caner Aktaş’ın durumunun kötüye gittiğini gören aile yakınları, tedavi süreçlerinin yeterli olmadığını söyleyerek durumu sosyal medya üzerinden paylaşıp Türkiye’den ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan yardım istediklerini duyurdu. Yapılan tedaviden endişe duyduklarını iddia eden aile yakınları, çift ve çocuklarının Türkiye’ye getirilerek tedavilerinin ülkede devam edilmesi talebinde bulundu.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ümit korkmaz 4 yıl önce2020-05-21 09:26:31

Ben kendilerini tanımam ama akrabalarını tanıyorum ve ne kadar üzüldüklerini biliyorum bu ailemizin çok zor şartlarda orada yardım beklediğini yardım edilmezse daha kötü sonuçların olacağını biliyoruz türkiye artık eski türkiye değildir bu ailemizde inşallah en kısa zamanda turkiye ye getirilip emin

0
-0
Meral Yavaşoğlu 4 yıl önce2020-05-19 13:01:24

Benim komşumun oğlu ve gelini olur kendileri 1yıl önce gittiler bu illet hastalığa yakalanınca baba hastanede eş ve Çocuklar evde tanıdık kimse olmadığı için evde kimsesiz kaldılar bu yüzden Türkiye ye dönmelerini istiyoruz inşallah gelirler anne baba da burda perişan

0
-0
Kayıp mürettebata ait olduğu düşünülen cansız beden bulundu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden