Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Koronavirüsü yenmişti üzen haber

06-04-2020 11:47:17 - SAKARYA
Koronavirüsü yenmişti üzen haber

Sakarya'da koronavirüsü yenen 86 yaşındaki Resmiye Işık beyin kanaması geçirmesi sonucunda hastaneye kaldırıldı.

Hardal Burger Akyazı
Birden fazla kronik rahatsızlığının yanı sıra bir süre önce yakalandığı yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ilerlemiş yaşına rağmen yenmeyi başaran Sakaryalı Resmiye Işık, virüsle mücadele eden diğer hastalara umut olmuştu. Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Resmiye nineden üzen haber geldi. 
 
Üzücü haberi ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ekrem Yüce yaptığı paylaşımında 86 yaşındaki Resmiye ninenin beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü açıkladı.
 
Başkan Yüce yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Eski Topraklar, Ulu Çınarlar, Ellerinizden öpüyorum. Pek çok kronik rahatsızlığına rağmen koronavirüsü yenerek hepimize umut olan 86 yaşındaki hemşehrimiz Resmiye Teyzem beyin kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Kendisine acil şifalar dilerim."
 
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cemalettin Duman 4 yıl önce2020-04-06 14:26:35

Allah şifa versin Eceli virüsten olan virüsten oluyor Allah kuluna ölüm şeklini Alnına yazmiş kul bunu bilmez ALLAH kendisine iman eden mü'min kullarına herşeyin Hayırlısı ni versin ve göstersin ÖLÜMÜNDE Hayırlısı nı nasip etsin ve her müslümana KURAN VE İMAN İLE ÖLÜM NASİP ETSİN AMİN AMİN AM

1
-0
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)