10 K Grup
Toprak Turizm

Kazı ile Çark Caddesi'nde yürüyüş yaptı

09-03-2023 10:41:45 - SAKARYA
Kazı ile Çark Caddesi'nde yürüyüş yaptı

Özgür Adımlar
Yılmaz Evcenler 10 yıldır evladı gibi baktığı 'Cango' isimli kazı ile yine Çark Caddesi'nde yürüyüşe çıktı. Caddede papyon takılan kazı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 
Kocaeli'de yaşayan Yılmaz Evcenler, zaman zaman Cango' ismini verdiği kazı ile Adapazarı şehir merkezinde görülüyor. Bu sabahta araçla kent merkezine gelen Evcenler, kazı Cango ile Çark Caddesi'nde yürüyüş yaptı.
 
Caddede kazı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 
Yılmaz Evcenler, verdiği bir röportajda kazı ile ilgili; "
 
9 yıl önce doktor arkadaşıma hediye edildi. Biri erkek iki kaza bakmaya başladım. Dişinin 15 gün sonra ölmesinin ardından diğer kazı beslemeye devam ettim. "Cango" ismini verdiğim kaz ile aramda özel bir bağ oluştu. Hayvanları tarlaya götürüyoruz, peşimizden geliyor. Ondan sonra çarşıya götürmeye karar verdim. Sakarya ile başladık, İzmit, İstanbul... Cango ile beraber geziyoruz. Stres atacağım zaman Cango'yu arabaya koyuyorum, beraber geziyoruz. Bir kızım, bir oğlum, bir de Cango'm var. Çocuklarımın yeri ayrı, Cango'nun yeri ayrı. Cango'yu çarşıya gezmeye götürüyorum, çocuklar kıskanıyor. Telafi için çocukları da denize götürüyorum. Çocuklarımla da geziyorum ama Cango ile gezmek apayrı bir şey. Sabah hayvanlara bakmaya gidiyoruz, Cango peşimizden gelir. Arabaya binince arabaya biner, yazın traktöre biner. Bahçeye ekime gittiğimizde yanımıza alırız. Beraber ekim yaparız, o da eşeler. Vaktimiz beraber geçiyor. Cango, işten dönmemi bekler. Geldiğim zaman hemen başlar bağırmaya. Sabah da evde tıkırtıyı duyunca yine bağırmaya başlar. Duyguları hassastır. Sürekli onunla konuşurum. Ben konuşunca o da sesler çıkarmaya başlar" demişti.
 
Marmara Göz
Kazı ile Çark Caddesi'nde yürüyüş yaptı
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup