ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Kasaplar Odası'ndan Atalaya destek

11-12-2018 15:12:04 - SAKARYA
Kasaplar Odası'ndan Atalaya destek

Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal, medyanın hedefi olan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'a destek verdi.

Özgür Adımlar
Asgari ücret görüşmelerinde yaptığı açıklamayla ilgili yaşanan tartışalar sonrası Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal'dan Atalay'a destek geldi. 
Son günlerde gerek yazılı medyada gerek görsel medyada çıkan haberlerden ötürü bir Sakaryalı ve sivil toplum örgütü başkanı olarak duyduğumuz rahatsızlığı dile getirmek amacıyla açıklama yapmayı uygun gördüğünü ifade eden Kobal; "
 
Sakarya'mızın yetiştirdiği ender insanlardan biri olan değerli dostum ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Talay bugüne kadar temsil ettiği makamı ve bu makama bağlı sendikaları, sendika işçilerinin yaşamış olduğu şehri ve şehrin insanlarını hiç bir menfaat gözetmeksizin daima mağdur ve mazlumun yanında olarak her kapısını çalanın derdi ile dertlenmiş onlarla ilgilenmiş ve sorunlarına çözüm bulmak için çalışmıştır" dedi.
HÜSRANA UĞRAYACAKLAR
Atalay'ın vatanın bölünmesine dönük yapılan hain kalkışma gecesi 15 Temmuz da Sakarya Demokrasi Meydanına ilk gelen halkı örgütleyen ve devletinin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan dik duran adam olduğunu vurgulayan Kobal; "
 
Her dönemde devletinin ve milletinin yanında, alnının akı ile hizmet etmiş darbelere, vatan hainlerine geçit vermemiş adamın adıdır. Her zaman Devlet Başkanımız Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan değer görmüş ve kendince Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye değer vermiş bir dosttur. Ben şunu görüyor ve şunu hissediyorum ki bu birlik ve beraberlikten rahatsız olan bu dostluğu düşmanlığa çevirmek isteyen gerçekten ülkenin huzurunun bozulmasını dileyen bazı trollerin dostu dosta kırdırmak ve küstürmek çabasının ilk adımıdır bu insafsız saldırılar.
 
Bu memlekette hizmet etmiş vatanın bölünmez bütünlüğünü kendi namusu bilmiş bir genel başkanın Sakarya'mızın gururu olan Ergün Atalay kardeşimizin ve devletimizin Başkomutanı Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan her daim yanında ve arkasındayız. Bu haberlerden kötülük umarak ellerini ovuşturan bu memlekette dostu dostta kırdırıp bunda nemalanmak isteyen kişiler yine hüsrana uğrayacaklardır.
 
Kasaplar Besiciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Kasaplar Odası Başkanı olarak Ergün Atalay'ın her daim yanında ve arkasındayız." diye konuştu.
Ürdüç
Kasaplar Odası'ndan Atalaya destek
Ürdüç
Kasaplar Odası'ndan Atalaya destek
Kasaplar Odası'ndan Atalaya destek

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup