Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Karasu ve Kocaaliyi yağış vurdu

31-12-2019 13:30:29 - SAKARYA
Karasu ve Kocaaliyi yağış vurdu

Sakarya'da etkili olan şiddetli yağış Karasu ve Kocaali'de dereleri taşırdı. Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı.

Özgür Adımlar
Şehirde dün başlayan yağış dün akşam saatlerinde etkisini artırarak sürüyor. Sağanak sebebiyle Karasu Darıçayırı Mahallesi'nde dere taştı. Bazı evler ile tarım ve hayvancılık alanlarını su bastı. 
 
Kocaali'de dederelerin taşması sonucu bazı evler ile tarım arazileri sular altında kaldı. Vatandaş ve sürücüler zor anlar yaşarken bazı yollar sular altında kaldı.
 
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, ilçedeki şiddetli yağışın akşam saatlerinden itibaren etkisini gösterdiğini söyledi.
 
Kadıköprü, Yeni, Aslandere, Hızar, Yayla ve Karşı mahalleri olmak üzere birçok derede taşkın ve sel baskınlarının yaşandığını belirten Acar, şunları söyledi: 
 
"Sahadan tespit ettiklerimize göre 15 hanede su baskını meydana geldi. Belediye ve SASKİ ekipleri, iş makineleriyle sahadalar. Sabah saat 8.00'e kadar sürmesi beklenen yağış için teyakkuz halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar can kaybımız yok. Sel, su baskını yaşanmaması ve ulaşımın aksamaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." 
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks