Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İstismardan tutuklu halk otobüsü şoförü konuştu

25-01-2018 14:33:16 - SAKARYA
İstismardan tutuklu halk otobüsü şoförü konuştu

Arifiye'de ortaokul öğrencisine 'Cinsel istismar’ yaptığı iddia edilen özel halk otobüs şoförünün yargılanmasına başlandı.

Hardal Burger Akyazı
Olay, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde meydana geldi. İddialara göre Arifiye ilçesinde, özel halk otobüsünde şoförlük yapan Ş.D., isimli bir kişi ortaokul öğrencisi bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 21 Ekim'de gözaltına alınmış, şüpheli şahıs emniyette verdiği ifadede suçlamaları reddetmişti. Ş.D., isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Şüpheli şahıs için Sakarya Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Gerçekleşen davaya tutuklu sanık Ş.D., ve avukatlar katılırken, mağdur M.E., ise katılmadı.
 
“Neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum”
 
Gerçekleşen ilk duruşmada tutuklu sanık Ş.D., mahkemede verdiği ifadede, “Daha önce belediye otobüsünde şoför olarak çalışırken 5-6 yıl önce çocuğu ve ailesini görmüştüm. Daha sonra özel halk otobüsünde çalışmaya başladım. Durak evlerine yakındı, çocuğu zaman zaman görüyordum. Olay tarihinde çocuğun okulunun önünde otobüsle dururken, elinde bir tabletle otobüse bindi. Satmak istediğini söyledi. Ben tabletten anlamadığımı ancak yardımcı olabileceğimi söyledim. Telefon numaramı verdim evine gitti. Daha sonra beni arayarak tableti satmak için yardım istedi. Arifiye Belediyesinin önünde olduğumu söyleyerek gelmesini söyledim. Daha sonra arkadaşım S.E'nin dükkanına gittik. Tabletin para yapmayacağını söyleyince çocuğu kendi arabamla evinin yakınına bıraktım. Ama ben çocuğa asla yaklaşmadım. Daha öncesinde tanışıklığım ya da düşmanlığım yoktur. Neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum” dedi. 
 
Sanığı ve avukatları dinleyen mahkeme heyeti delilerin toplanması ve kamera görüntülerinin temini için davayı ileri ki bir tarihe erteledi.
 
 
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden