İşte terör operasyonlarının 4 aylık bilançosu

Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve eylemlerinin önlenmesi amacıyla son dört aylık süreç içerisinde FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak 135 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
 
Bu şahıslardan 115'i yakalandı. 37 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 60 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. 17 kişi  adli mercilerce serbest bırakıldı.
 
1 kişinin işlemleri sürüyor. DEAŞ terör örgütü ile ilgili olarak 30 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken 16'sı tutuklandı.
 
9 şahsa adli kontrol tedbiri uygulandı. 1 kişi serbest bırakıldı. 4 kişinin işlemleri devam ediyor. PKK/KCK terör örgütü ile ilgili olarak 10 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
 
9'u tutuklandı. 1 şahsa adli kontrol tedbiri uygulandı. Firari olan 20 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.