ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

İmamın eşini bayıltarak soygun yaptılar

30-05-2020 16:51:28 - SAKARYA
İmamın eşini bayıltarak soygun yaptılar

Bir erkek ve bir kadın şahıs 'paketiniz var' diyerek geldikleri evde eşi Nuray İkiz’i bayıltarak ve evdeki değerli şeyleri çalarak kayıplara karıştı.

Hardal Burger Akyazı
BAYILTARAK EVE GİRDİLER
 
Edinilen bilgilere göre, Akpınar Mahallesinde İmamlık yapan Ali İkiz’in evde olmadığı esnada eve gelen ve çarşaflı olduğu öğrenilen bir bayan ile bir erkek şahıs Ali İkiz’in eşi Nuray İkiz’e kendilerine bir paket getirdiklerini belirtti. Nuray İkiz’in eşim evde yok oraya bırakın eşim gelince alır diye karşılık verdi. Fakat kapıya gelen kişiler imza atmanız gerekiyor diyerek İkiz’i kapıya çağırması üzerine, imza atmak için kapıyı açan İkiz’in yüzüne henüz ne olduğu belirlenemeyen bir madde sıkarak bayıltan şahıslar eve girerek Nuray İkiz’e bilezik ve cep telefonu ile içerisinde cüzdan, kimlik ve diğer kartları olan kol çantasını alarak kayıplara karıştı.
 
YAKALANMALARI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
 
Olay esnasında koruyucu maske kullandıkları ve evden hırsızlık yaptıkları değerlendirilen bir erkek ve çarşaflı bayan şahsın Emniyet ekipleri tarafından yakalanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi. Olayın gündüz saatlerinde olması ve yardım konularının suiistimal edilerek yaşanması, vatandaşları ve bölge halkını tedirgin ederken, vatandaşların tanımadıkları kişilere kapı açmamaları, maske nedeniyle tanımadıkları kişilerin kim olduklarını anlamadan evlerinin kapılarını açmamaları gerektiğinin büyük önem taşıdığı bir kez daha ortaya çıktı.
 
EMNİYET UYARDI!
 
Emniyet güçleri, insanların güveninin kötüye kullanılması suretiyle işlenen suçların koronavirüs tedbirleri kapsamında artış gösterdiğini belirterek Vatandaşların duyarlı olması gerektiğini, tanımadıkları kişilere güvenmemeleri, emin olmadan kapılarını açmamaları, bu ve buna benzer durumlarda derhal Polis veya Jandarma ekiplerine ihbarda bulunmalarını istedi.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden