İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

İlçelerde ücretsiz maske dağıtımı devam ediyor

10-04-2020 13:50:45 - SAKARYA
İlçelerde ücretsiz maske dağıtımı devam ediyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçelerde devam ediyor.

Özgür Adımlar
 Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından,  Söğütlü, Geyve, Kocaali, Akyazı, Pamukova ilçelerinde dezenfekte otomasyonları kurularak, ücretsiz maske dağıtımı gerçekleşti.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüsü ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların sık kullandığı kamu alanlarında, parklarda, camilerde, duraklarda, toplu taşıma alanlarında, terminallerde ivedilikle dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir ekipleri tarafından; Söğütlü, Geyve, Akyazı, Kocaeli, Pamukova ilçe merkezlerinde ve Perşembe Pazarı, Orta Garajda ücretsiz maske dağıtımı ve dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.
 
İlçe terminalleri de her gün dezenfekte ediliyor
 
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, “Koronavirüs salgını günden güne şehrimizde varlığını arttırsa da ekiplerimiz de aynı oranda tedbirlerini büyütüyor. İl merkezindeki meydanların, camilerin, hastane ve çevrelerinin, caddelerin ve sokakların dezenfeksiyonu düzenli olarak yapılırken, evden çıkma zorunluluğu olup toplu taşıma kullanan vatandaşlarımız için ilçelerde de çalışmalar devam ediyor. İlçe terminal durakları da dezenfekte ediliyor. Şehrin sık kullanılan kamu yerlerinde ücretsiz maske dağıtımı sürüyor. Maske dağıtımımıza tüm ilçelerde devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Elisa 4 yıl önce2020-04-12 14:01:00

Pandemi bittikten sonra alırız heralde maskeleri

0
-0
HAYRİ Demirdöven 4 yıl önce2020-04-10 18:02:43

Maske dağıtılıyor deniliyor iyide belediyeyede gittim yok diyorlar ezzanelerdede yok ptt kargo dan da baş vuru yaptım gelmedi nerden bulacam bilemedim

1
-0
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden