10 K Grup
Ellidört Park

İhtiyaç sahiplerine ücretsiz bal ve süt yardımı

08-06-2020 20:31:35 - SAKARYA
İhtiyaç sahiplerine ücretsiz bal ve süt yardımı

Bugün ki Meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Yüce, Cuma günleri Bal54 ve Süt54'le otomatlarından ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılacak dedi.

Hardal Burger Akyazı
Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuşan Başkan Ekrem Yüce, her hafta cuma günü Süt 54 ve Bal54'lerde halka ücretsiz süt ve bal dağıtımı yapacaklarını söyledi. Süt54 ve Bal54 merkezlerinin yanına otomat koyacaklarını açıklayan Başkan Yüce, “Her hafta muhtaç vatandaşlarımız gelecekler ve kimseyle muhatap olmadan bal çeşmesinden bal, süt çevresinden süt alacaklar. Bazı ihtiyaç sahiplerimiz maalesef durumunu söylemiyor. Biz de onlara her cuma bal ve süt dağıtacağız. Bunu yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir kere bastıklarında otomattan saf ve katkısız bal ve süt alacaklar” dedi.
 
BÜYÜKŞEHİRİN KENEVİRLERİ ALANCUMA'DA YETİŞİYOR
 
Meclis oturumunda konuşan Başkan Yüce, ‘’ Alancuma'daki 100 dekarlık alanı kenevir ekimi için tahsis ettiklerini belirterek, "Aşırı yağışlı geçince ilk diktiğimiz kenevirler 25 santime ulaştı" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, endüstriyel kenevir dikimine başladıklarını ifade etti. Bu konuyla alakalı dikkatli davrandıklarını belirten Başkan Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Tarım Bakanımızın bizzat ilgili izniyle kenevir ekimini gerçekleştirdik. Alancuma'daki 100 dekarlık alanı bu iş için tahsis ettik. Üçte ikilik kısmının dikimi bitti. Diğer kısmıyla ilgili dikim çalışmalarımız sürüyor. Aşırı yağışlı geçince ilk diktiğimiz kenevirler 25 santime ulaştı. Koca bir tarla oldu orası. Diğerlerinin dikimi tamamlanmak üzere. İklim şartları nedeniyle tamamlayamadık ‘’açıklamasını yaptı.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Hani büyük şehirdik 4 yıl önce2020-06-09 02:52:17

Büyük şehir küçük Akyazıda da dağıtacakmı Ballı süt

0
-0
adil 4 yıl önce2020-06-08 23:11:37

maskeyi dağıtamayan bal ve süt mü dağıtacak sözde değil özde hizmet istiyoruz

0
-1
ismail hakkı 4 yıl önce2020-06-08 22:52:12

Suriyeli kardeşleriNizden sıra gelmiyor

1
-1
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks