ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Hastanelerle ilgili önemli gelişme

07-05-2020 19:41:01 - SAKARYA
Hastanelerle ilgili önemli gelişme

Koronavirüs salgınının başlamasıyla pandemi hastanesi ilan edilen Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'nde Acil Servis hizmeti başladı.

Özgür Adımlar

TOYOTA DAHİLİ BRANŞLAR VE POLİKİNLİK HİZMETİ VERECEK

Korona salgını sonrasında şehir hastanelerinde yapılan düzenlemelerde yeni bir döneme girildi. Karantina hastanesi olarak kullanılan Toyotasa Acil Yardım Hastanesi, hastaların Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkinden sonra dezenfekte edilerek yeniden kullanıma hazır hale getirildi. Bugün Acil Servisi hizmet vermeye başlayan Toyotasa Hastanesi yarından itibaren dahili branşlarda klinik ve poliklinik hizmeti verecek.

CERRAHİ BRANŞLAR YENİKENT'TE

Yenikent Devlet Hastanesi ise yarından itibaren ağırlıklı olarak cerrahi branşlarda poliklinik ve klinik hizmeti vermeye devam edecek. Korona hastalarının karantina altında tutulduğu Sapanca'daki yurt tümüyle boşaltılırken Arifiye'deki karantina yurdu ise bir süre daha kullanılacak.

YENİ KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ HAZİRAN’DA

Geçici kabulü yapılan yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde son eksiklikler tamamlanıyor. Tüm eksiklikler giderildikten sonra hastane 15 Haziran’dan önce kesin kabul yapılacak. Eski hastanenin doktorları ve tüm personeli burada hizmet vermeye başlayacak.

İNŞAAT HIZLA DEVAM EDİYOR

Hanlı'daki yarım kalan Toyota Hastanesi inşaatı ise ikmal ihalesini alan müteahhit firma tarafından hızlı bir şekilde sürdürülüyor. İnşaatın kısa sürede tamamlanarak hastanenin hizmete açılması planlanıyor. (Haberlisin)

Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)