YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Hafta sonu kuvvetli yağış geliyor

16-09-2021 23:15:39 - SAKARYA
Hafta sonu kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Cumartesi günü Sakarya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Hardal Burger Akyazı
 
Bu hafta yurdun bazı kesimlerinde etkili olan yağışlı hava etkisini artırarak sürdürecek. Meteoroloji Genel Müdrlüğü tarafından yayınlanan haftalık yağış haritasında birçok ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı verildi.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun bazı bölümleri yağışlı olacak. Yarın bağlayacak olan yağışlar hafta sonu da devam edecek. Meteoroloji cumartesi günü için; İstanbul, Edirne, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'a kuvvetli yağış uyarısı verdi.
 
SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT
 
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Doğu Karadeniz'de bugün beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, öğle saatlerinden itibaren Rize'nin doğusu ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yerel kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor." denildi.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks