Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Eski eşi yüzünden bıçaklamıştı, çocuğu annesini tanıyamadı

04-02-2023 09:12:08 - SAKARYA
Eski eşi yüzünden bıçaklamıştı, çocuğu annesini tanıyamadı

Özgür Adımlar


Pamukova'da barışma teklifini reddettiği için ayrıldığı dini nikahlı eşinin yüzünden bıçakladığı kadının tedavisi sürüyor. Hastanede yüzünden operasyon geçiren kadının çocuğu annesini tanıyamadı.
Olay, Elperek Mahallesi üzerinde 3 gün önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye, dini nikahlı Y.Ö. (33) ile eski eşi G.Ç. (31) sokakta karşılaştı.İddiaya göre, Y.Ö., barışma isteğini kabul etmeyen G.Ç.’ye elindeki ekmek bıçağıyla saldırdı.
Bu esnada yüzüne bıçak darbeleri alan ve kanlar içerisinde kalan kadın yere yığıldı. Yaralı kadının kız kardeşinin yardım çığlıklarına koşan çevredeki vatandaşlar tarafından G.Ç., bölgedeki bir otomobil ile Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı G.Ç., buradaki müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Saldırgan ise olaydan bir süre sonra suç aleti ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Emniyetteki işlemleri sonrasında Pamukova Adliyesi’ne sevk edilen Y.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavisi süren G.Ç., yüzünden operasyon geçirdi. Kadının çocuğu ise annesini görmesi için yakınları tarafından hastaneye getirildi. Çocuk, yüzünden operasyon geçiren annesini tanıyamadı.
 

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden