Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Eski daire başkanı eşini 17 yerinden bıçakladı

04-12-2019 14:21:05 - SAKARYA
Eski daire başkanı eşini 17 yerinden bıçakladı

SASKİ'de önceki dönem daire başkanlığı görevinde bulunan akademisyen Cengiz İ., SAÜ'de öğretim görevlisi olan eşi Elif İ.'yi 17 yerinden bıçakladı.

Özgür Adımlar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (SASKİ) önceki dönem sırasıyla Güney Bölge İlçe İşletmeler Dairesi Başkanlığı ve Kuzey Bölge İlçe İşletmeler Dairesi Başkanlığı yapan Cengiz İ., daha sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bilişim Daire Başkanlığına atanmıştı. 
 
Cengiz İ. ile Sakarya Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan eşi Elif İ. arasında şiddetli geçimsizlik yaşanıyordu. İki çocukları olan çift, aralarında yaşanan tartışmalar sebebiyle boşanma aşamasına gelmişti. Geçtiğimiz Pazar Günü Cengiz İ. eşi Elif İ. arasında Üsküdar'da bulunan evlerinin önünde yine tartışma çıktı.
 
17 YERİNDEN BIÇAKLADI
 
Tartışmanın alevlenmesi üzerine Cengiz İ. eşi Elif İ.'yi 17 yerinden bıçakla yaraladı. Öğretim görevlisi kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, eşi ise kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Elif İ.'yi hastaneye götürürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Elif İ.'nin kendisini bıçaklayanın eşi olduğunu söylemesi üzerine polis Cengiz İ.'yi gözaltına aldı. Emniyette yapılan sorgulamaların ardından Cengiz İ. tutuklanırken, Elif İ.'nin ise tedavisi sürüyor.
 
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden