Eşini öldüren katil zanlısı için önemli gelişme
Tartıştığı eşini tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün Mudurnu Taşkesti Beldesi Karamurat köyünde sabah saatlerinde meydana geldi.
Akyazı'da ikamet ettiği öğrenilen E.B., evde eşi H.B. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.B., tüfekle eşine ateş etti.
Vücuduna saçmalar isabet eden H.B., olay yerinde yaşamını yitirdi.
Cinayetin ardından olay yerinden kaçan zanlı, kısa süre sonra jandarmaya giderek teslim oldu. Genç kadının cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Mudurnu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Sosyal medyadan cinayeti itiraf etti
Öte yandan, zanlı E.B.'nin, cinayetin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı belirlendi. E.B.'nin, paylaşımında, "Arkadaşlar ben bugün cinayet işledim. Sebebi, eşimin abisi İ. ve hanımı A. eşime telefonda 'Aldat, hak ediyor' dedi. Ben kendimi kaybedip cinayet işledim. İ.T., kardeşini taciz edene sessiz kalmış" ifadelerini kullandığı görüldü.
Katil zanlısı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.



