10 K Grup
Toprak Turizm

DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA SALDIRI

15-11-2018 10:00:34 - SAKARYA
DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA SALDIRI

Hardal Burger Akyazı

Ey Cumhurun partisi olduğunu söyleyen kişi veya kişiler İslam da hasta ziyaretinin ne olduğunu bilir misiniz? Komşun gayri müslim de olsa hastalandığında onu ziyaret etmek komşuluk hakkıdır. İmam-ı Azam (r.a.) Hazretlerinin Hristiyan bir komşusu vardı. Hastalandığında ziyaretine giderdi ve sonunda Müslüman oldu. Bizim vergilerimizle Türkiye Büyük Millet Meclisinden aylıklarını alan ve kırk beş bin evladımızı şehit eden, teröristlerin yanında yer alan HDP’liler ve sizden de bazıları teröristlerin cenazesine başsağlığına gider, hastalarını ziyaret eder ve bunlarla ortaklık kurarsınız. Bunları gayet normal kabul ediyorsunuz.

Bir futbol takımının taraftar gurubu imam hatipler kapatılsın, hocalar asılsın diye slogan atan terör yanlıları yüzde doksan beşi Müslüman olan bu şüheda yurdunda bu cüreti kimden alıyorlar. Cumhurun partisi olduğunu söyleyen sizlerden hiçbir ses çıkmıyor. Hayat boyu bütün hedefiniz İslam ve Müslümanlar olmuştur. Bir türlü İslam ve Müslümanlarla barışamadınız. Bunun içinde bu millet size yürü demedi ve bu fikriniz devam ettiği müddetçe de yürü demeyecektir. Elinizden gelse bizleri bir bardak suda boğacaksınız amma boğamayacaksınız biiznillah.

Türkiye Cumhuriyeti sizin tekelinizde değildir ve olmayacaktır da. Sayın Bahçeliyi severdim. 73 yıllık ömrümü âcizane Kur’an yolunda geçirdim. Bir kanaat önderi olarak sizin Kılıçdaroğlu ile ne yaptığını bilmeyen bu kadının arasında olmanız beni cidden üzmüştür. Kadir Mısıroğlu Hocamızın ( Mevla’m ona ve bütün hastalarımıza şifalar ihsan eylesin) “Lozan Zafer mi Hezimet mi” isimli tarih kitabını Merhum Başbuğ Türkeş’e göndermiş, Merhum Türkeş de ona bu kitabından ötürü teşekkürlerini iletmiş ve şöyle demiştir ;

“Muhterem kardeşim Kadir Mısıroğlu Beyefendi, Telif etmiş olduğunuz “Lozan Zafer mi, Hezimet mi? Adlı kitabınızı alarak çok memnun oldum. Göndermek lütfunda bulunduğunuz için çok teşekkürler ederim. Başsağlığı temennilerinize de ayrıca teşekkürler ederim. Bu vesile ile sizlere ailece sağlık, mutluluk ve iyilikler temenni ederim. 

1974 - Alparslan TÜRKEŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı

Muhterem Hocam, Diyanet İşleri Başkanım, Büyüklerin bir sözü vardır. “Büyük büyük olamaz, bir kısım insanlar tenkit ve bir kısmıda meth etmedikçe.”  Zat-ı alinize uzun ömür ve hizmetlerinizde başarılar dilerim.

Selam ve dua ile.

Kıraat Eğitim Merkezi Onursal Başkanı

Şeyh-ul Kurra Hüseyin HARPUTOĞLU

 

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Batan gemide kaybolan Sakaryalı gencin babasından suç duyurusu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks