Allday (süvari)
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Büyükşehir otobüsleri bayram boyunca ücretsiz

09-04-2024 16:39:29 - SAKARYA
Büyükşehir otobüsleri bayram boyunca ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz hizmet sunacak.

Özgür Adımlar
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı boyunca Büyükşehir Belediye otobüslerinin ücretsiz olarak hizmet sunacağını açıkladı.
 
Ulaşımda herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına bayram boyunca seferlerin devam edeceği ifade edilerek, tüm vatandaşların bayramı tebrik edildi.
 
Ulaşımlar ücretsiz
 
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak vatandaşlarımızın her bayram olduğu gibi bu bayramda yanındayız. Bayram boyunca seferlerimiz ücretsiz olarak yapılacaktır. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sahada olacak ekip arkadaşlarımız görevlerinin başında olacaklar. Büyükşehir olarak tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyoruz” denildi.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Trbz 4 ay önce2024-04-10 00:03:57

Hele hele akyazı adapazarına ç vvalışan bir 0t0büs var her tarafından bir ses geliy0r sanki 0t0büs değilde at arabası arabada giderken bastıgın yer sanki g0çecek gibi allah aşkına buna dur diyen y0rrkmu nerde s0f0erler 0dası nerde belediye hangi cağda yaşıy0ruz birde b0yle arabayla s0f0r hem sülfatlı gidiy0r allah k0rusun bir kaza yapsa ne 0lur acaba ş0f0rden başka herşey hala desen var lütfen dur deyin sakaryada ilçelerinde en eski 0t0busler akyazı da

0
-0
Vatandaş 4 ay önce2024-04-09 22:15:23

Akyazı da bir belediye olmadığı için belediye otobüsü de yok. Otobüsün gideceği yolda yok.

0
-0
3 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Zada Home