YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Biz milletimize hizmete talibiz

22-01-2019 12:09:11 - SAKARYA
Biz milletimize hizmete talibiz

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bizim tek gayemiz, tek düşüncemiz, tek derdimiz milletimize hizmettir.

Özgür Adımlar
 AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından mahalle başkanlarına yönelik çalıştaya katılan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bizim tek gayemiz, tek düşüncemiz, tek derdimiz milletimize hizmettir. AK Parti'nin mensupları olarak biz hizmete, milletimizin derdine talibiz. Biz üretmeye talibiz. İnşallah 31 Mart'tan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet aşkıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
 
K Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle başkanları çalıştayına katıldı. Reisoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, teşkilat mensupları, mahalle başkanları ve çok sayıda parti temsilcisi yer aldı.
 
Çalışma vurgusu Programda AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, katılımcılara teşekkür ederek, 31 Mart seçimlerinde Adapazarı'ndan başarıyla ayrılmak için çok çalışmaları gerektiği vurgusunda bulundular.
 
Tek gayemiz milletimize hizmet Tüm konukları selamlayarak sözlerine başlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Kader gayrete aşıktır. Bizim tek gayemiz, tek düşüncemiz, tek derdimiz milletimize hizmettir. AK Parti'nin mensupları olarak biz hizmete, milletimizin derdine talibiz. Biz üretmeye talibiz. Biz hizmete aşık olan erleriz. İdealleri, ilkeleri uğruna gece gündüz demeden çalışan bir partinin mensuplarıyız" dedi.
 
Hizmet dönüşümü Başkan Adayı Ekrem Yüce, "AK Parti millete hizmet misyonu taşıyan bir partidir. Bir partinin yapacaklarını görmek için yaptıklarına bakmamız lazım. İşite 16 yılda ülkemiz yaşadığı hizmet değişimine hepimiz yakinen şahidiz. İnşallah hizmetlerimizin devamı 31 Mart'tan sonrada devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.
 
Güven Yapı
Biz milletimize hizmete talibiz
Marmara Göz
Biz milletimize hizmete talibiz
Biz milletimize hizmete talibiz
Biz milletimize hizmete talibiz
Biz milletimize hizmete talibiz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
PFDK Sakaryaspor'un cezasını açıkladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup