YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Başkan Yüce yalan haberlere tepki gösterdi

10-07-2019 13:21:14 - SAKARYA
Başkan Yüce yalan haberlere tepki gösterdi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce çıkan yalan haberlere tepki gösterdi

Özgür Adımlar
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Rizeli Sanatçı Davut Güloğlu’nun oğlunu istisnai kadrodan işe aldığı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Yüce; "Göz göre göre yalan söylüyorlar. Böyle bir şey olmaz arkadaşlar" dedi. 
 
Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Ekrem Yüce, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada hiç alakasız, ilgisiz gerçek dışı haberler çıktığını anımsattı. 
 
Rizeli Sanatçı Davut Güloğlu’nun oğlunu istisnai kadrodan işe aldığı yönündeki iddialara da değinen Yüce, haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtti. Yüce; "Ben özel kalem müdür yardımcılığına birini atamışım. Sağda solda yazılar duyuyorum. Ancak kimse bana sormuyor. Atamasını kim yapacak? Başkan yapacak. Başkanın haberi yok. Başkana soran yok. Kimse demiyor ki "başkana soralım" diye. Muhatabı olan kişi açıklama yapıyor. Bu kişi avukatlığı bitirmiş. Gelmiş bizim bilgimizden, birikimimizden istifade etmek istemiş. Basında aldı başını gitti. Böyle bir şey olmaz arkadaşlar. Böyle bir şey doğru mu? Ben hizmet adına kulaklarımı tıkadım. Göz göre göre yalan söylüyorlar. Sakarya'yı bir adım daha ileri nasıl götürürüm benim işim o" diye konuştu.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks