İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Başkan Yüce depremzedelerle iftar açtı

07-04-2023 20:19:09 - SAKARYA
Başkan Yüce depremzedelerle iftar açtı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hatay İskenderun’da depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı.

Özgür Adımlar
Yüce, iftar sofrasında ağırladıkları depremzedelerle tek tek görüşerek taleplerini dinledi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hatay İskenderun’da depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı. Yüce, iftar sofrasına konuk olan depremzedelerle tek tek ilgilenerek, yanlarında olduğu mesajını paylaştı. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede yaraları sarmak için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüce, 250 konteynerlik İskenderun Kardeşlik Kenti’ni hızla tamamladıklarını belirtti.
 
Tüm ihtiyaçları karşılamak için gayretle çalışıyoruz
 
6 Şubat depremleri dolayısıyla yitirdikleri canların burukluğu ile mübarek Ramazan’ı idrak ettiklerini ifade eden Başkan Yüce, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine sabırlar diledi. İftar sofralarının birlik ve beraberliği güçlendiren, kardeşlik bağlarını pekiştiren gönül sofraları olduğunu kaydeden Başkan Ekrem Yüce, davete icabet eden tüm İskenderunlularla teşekkürlerini paylaştı. Yüce, “Aklımız hep siz depremzede kardeşlerimizle. Tüm ihtiyaçları karşılamak için gayretle çalışıyoruz. Dayanışmayı güçlendirerek, inşallah hep birlikte yeniden ayağa kalkacağız” dedi.
 
Depremzedeler için iftar ve sahurda gönül sofraları
 
Hatay İskenderun’da 250 konteynerlik ‘Kardeşlik Kenti’ kurduklarını ifade eden Yüce, çevre düzenlemesi ile altyapı çalışmalarını tamamladıklarını konteynerlerin büyük bölümünün kurulumunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Gün boyu çalışmaları yerinde takip ettiğini ifade eden Yüce, “Şimdi de siz kardeşlerimizle aynı sofra etrafında iftar yapmanın bahtiyarlığına eriştim. Rabbim her birinizden razı olsun. Büyükşehir Belediyesi Aşevimiz ile burada 2300 kardeşimizi aynı sofralarda buluşturuyoruz. Sahurda da yine 2000 depremzedeye kahvaltı ikram ediyoruz. İnşallah yanınızda olmaya devam edecek, yaralarımızı birlikte saracağız” diye konuştu.
Ürdüç
Başkan Yüce depremzedelerle iftar açtı
Güven Yapı
Başkan Yüce depremzedelerle iftar açtı
Başkan Yüce depremzedelerle iftar açtı
Başkan Yüce depremzedelerle iftar açtı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobilde ceset bulundu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup