10 K Grup
Ellidört Park

Başkan Yüce'den ikinci tur mesajı

17-05-2023 14:32:59 - SAKARYA
Başkan Yüce'den ikinci tur mesajı

Hardal Burger Akyazı
14 Mayıs seçimleriyle alakalı görüşleri sorulan Ekrem Yüce “14 Mayıs, ülkemiz için tarihî karar günüydü. Ve insanımız gerçekten dünyaya parmak ısırtacak yoğun bir katılımla kararını verdi. %88’in üstünde bir katılım oranı dünyada hiçbir ülkeye nasip olmamış bir demokratik mücadelenin göstergesiydi.” Yanıtını verdi.
 
Demokratik seçimlerde farklı alternatiflerin olmasının gereğini vurgulayan Yüce “Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız tam 20 yıldır bu ülkede hizmet etmekte. Vatandaşlarımız, bu yapılan hizmetlerin devamı konusunda karar verdi, vatandaşlarımız yapılan hizmetleri görüyor.” Açıklamalarında bulundu. Ayrıca yerel yönetimlere dikkat çeken Ekrem Yüce “Ak Parti ve MHP, yani Cumhur İttifakı çok büyük bir güç elde etti.” Dedi.
 
“Çok Cüzî Bir Rakamla İkinci Tura Kaldık!”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok küçük bir oy kaybıyla ikinci tura kaldığını şiddetle vurgulayan Ekrem Yüce “Belki bunda da bir hayır vardır diyelim. Bütün vatandaşlarımızı yapmış oldukları bu duygulu, bu özverili, bu sağduyulu kararlarından dolayı yürekten tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
“Marmara’nın Birincisiyiz!”
 
Sakarya’nın Marmara Bölgesi’nde Ak Parti’ye en çok oy veren il olduğunu ifade ettikten sonra açıklamalarına devam etti: “Bu, bizim için çok övünç verici bir olaydır. Burada emeği geçen başta İl Başkanımız ve Heyetine ve Belediye Başkanlarımıza ve İlçe Başkanlarımıza, emeği geçen bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Destek verenlerin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum; vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Bizler vatandaşımızın her zaman için yanındayız.” dedi.
 
Haber Focus
Güven Yapı
Başkan Yüce'den ikinci tur mesajı
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)