Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Başkan Yüce: Berat Kandilimiz mübarek olsun

06-03-2023 15:10:14 - SAKARYA
Başkan Yüce: Berat Kandilimiz mübarek olsun

Hardal Burger Akyazı
Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Yüce, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde, manevi birliğimizin, dayanışmamızın ve beraberliğimizin daha da güçlenmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı. Yaşanan deprem dolayısıyla ülke olarak zor günlerden geçildiğini ifade eden Başkan Yüce, “Bu millet manevi değerleri yüksek, köklü bir kültüre sahip kadim bir millettir. Bu ruhla hareket ederek, ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde, manevi birliğimiz ve yardımlaşma ahlakımız bizleri geleceğe taşıyacaktır” dedi.
 
Her zorluk kardeşliğimizi pekiştirmek için fırsattır
 
Başkan Yüce, mesajında Berat Kandili’nin hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak ediyoruz. Bizler inancımızın gereği yaşamımız boyunca zorluklarla karşılaşacağımızı ve imtihan edileceğimizi biliyoruz. Burada bizlere düşen karşımıza çıkan zorlukları manevi bir bakış açısıyla değerlendirip kardeşliğimizi pekiştirmek için bir fırsat olarak görmeliyiz. Özellikle deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimizle yardımlaşma kültürümüzü artırarak hem dinimizin hem de kültürümüzün gereği onların yaralarına merhem olmalıyız. Bu vesile ile ben bir kez daha İslam aleminin Berat Kandili’nin hayırlar getirmesini diliyor, Rabbimin bu zor günlerimizde yar ve yardımcımız olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Güven Yapı
Başkan Yüce: Berat Kandilimiz mübarek olsun
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Galeriyi kurşunlayanlar tutuklama
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak