Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Bakandan Melen Barajı açıklaması

17-12-2019 12:31:36 - SAKARYA
Bakandan Melen Barajı açıklaması

"Ufak bir problem olduğu doğrudur"

Özgür Adımlar
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Melen'de (baraj) ufak bir teknik problem olduğu doğrudur. Bunun da gereğini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Strateji Ofisi bunu imzaladı. Hiç iş yapmazsan hata da yapmazsın, binlerce baraj yaparsan bir tanesinde de ufak bir problem olabilir" dedi.
 
TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2020 yılı bütçesine ilişkin konuşan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, son 17 yılda suyun akışına yön veren politikalar izlediklerini, baraj sayısını 276’dan 841’e çıkardıklarını kaydetti.
 
Kurulu gücü de 12 bin 500 megavattan 29 bin megavata çıkardıklarını dile getiren Pakdemirli, ayrıca 2023 yılında 8,5 milyon hektar alanda sulamaya da ulaşmış olacaklarını söyledi.
 
ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR’İN SU KONUSU
 
Ankara, İzmir ve İstanbul’un su problemlerinin konuşulduğunu hatırlatan Pakdemirli, “Biz inşallah Ankara, İzmir ne de İstanbul’u susuz bırakmadık, bırakmayız ve bırakmayacağız. Ankara’da Gerede Sistemini açtık ve 2045 yılına kadar Ankara’nın su problemini çözdük.” dedi.
 
“MELEN’DE PROBLEM OLDUĞU DOĞRUDUR”
 
İstanbul’da su sıkıntısına ilişkin bir haberi gösteren Pakdemirli, CHP Grubu’na yönelik, “Bu, İstanbul’da sizin yarattığınız manzaradır. Biz, İstanbul’u susuzda da bırakmayacağız. Melen’de (baraj) ufak bir teknik problem olduğu doğrudur. Bunun da gereğini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Strateji Ofisi bunu imzaladı. Hiç iş yapmazsan hata da yapmazsın, binlerce baraj yaparsan bir tanesinde de ufak bir problem olabilir.” diye konuştu.
 
Ürdüç
Bakandan Melen Barajı açıklaması
UB Group
Bakandan Melen Barajı açıklaması

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden