Akyazı Aktaş Sürücü Kursu
Toprak Turizm - yeni Banner

Bakan Göktaş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

18-01-2025 16:50:17 - SAKARYA
Bakan Göktaş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sakarya’ya Yaşlı Yaşam Merkezi için destek sözü verdi.

Lonca Doğalgaz
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sakarya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve bürokratları karşıladı. Ziyarette Vali Rahmi Doğan, TBMM KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, Milletvekilleri Ali İnci ve Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile ilçe belediye başkanları da yer aldı.
 
Bakan Göktaş’a teşekkür
 
Sakarya’nın bir kardeşlik coğrafyası olduğuna dikkat çeken Başkan Alemdar, seçim vaatleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezi için Bakan Göktaş’ı bilgilendirerek, destekleri için teşekkür etti. Alemdar, huzurevi müjdesinin de Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni ederek, yaşlıların rahat, güvenli ve sosyal bir ortam sunacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.
 
Büyükşehir’den yaşlılar için yaşam merkezi
 
Sakarya’nın bir huzur ve kardeşlik coğrafyası olduğuna dikkat çeken Başkan Alemdar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle aile yapısı ve sosyal hizmetlere verdiği önemin farkındayız. 2025’i “Aile Yılı” olarak ilan etti. Bizlerde her fırsatta toplumdaki aile yapımızı korumaya çalışıyoruz. Sosyal anlamda şehrimizde ihtiyaç sahibi kimselere ulaşmaya, kapılarını çalmaya, yalnız olmadıklarını hissettirmeye gayret gösteriyoruz. Sayın Bakanımızın huzurevi müjdesinin ardından biz de yaşlılarımız için hayata geçirmek istediğimiz yaşam merkezi projemizi aktardık. Destekleri, şehrimize gösterdikleri yakın ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hızla hazırlıklarımızı yapacak, yaşlılarımız için en güzel çalışmayı hayata geçireceğiz” dedi.
 
Vatandaşlarımızın yanındayız
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a görevinde başarılar dileyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sakarya’yı yakından takip ettiğini ifade ederek, “Sakaryalı kardeşlerimizin sorunlarına ve taleplerine yönelik görüş alışverişinde bulunduk. Sakarya'da tüm kuruluşlarımızla beraber vatandaşlarımızın yanındayız. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
Afrika Eli
Bakan Göktaş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
Sakarya Beton
Bakan Göktaş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
Bakan Göktaş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Mavi boncuk 1 ay önce2025-01-20 12:25:40

He he annelerin elinden al sen Aylık 1000 TL desteği çok gör o anneler çocuklarına harcıyordu o parayı okula giden çocukları masrafları bitmiyor Çok mu Gördünüz Aylık 1000 TL veriyordunuz durumu olmayan ailelere yazıklar olsun lütfen ayrı destek paketini ailelere geri döndürün insan maaşından verir be yazık günahtır şu anda çocuk yapın çocuk yapın he he yapılır çocuk yapılır karnı aç ayağı çıplak başı açık giymeye yok yedirmeye yok yok girmeyin çocukların günahına ondan sonra ya Hırlı ya Hırsız

0
-0
Söğütlüde zincirleme kaza
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak